Προς το περιεχόμενο

Ridiculous reverb listings


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 17/5/2021 στις 5:06 ΜΜ, Superfunk είπε

 

Έτσι και βγει το 60% των κιθαρων που υπάρχουν στις αγγελίες του Noiz στις ΤΙΜΕΣ που ζητάνε οι ιδιοκτήτες τους στο reverb η στο ebay θα έχουμε  ΑΚΟΜΑ έναν λόγο να ΓΕΛΑΕΙ ο κόΖμος μαζί μας... (καλά αν βάλουμε και τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ θα γίνει stand up comedy η φάση)

 

Επηρεασμένος από το πάνω πόστ αναρωτιέμαι αν έχει δει κανείς αυτό το playlist

 

 

 

  • Χαχα 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ex-Πάνος Χελιδόνης

Σορρυ, δεν μπόρεσα να το δω, κάθε ενάμισι λεπτό, έχει δίλεπτη διαφήμιση, αλλά κατάλαβα τί εννοείς. Και δεν πιστεύω οτι διαφέρει και πολύ απο το δικό μας Noiz με τις αγγελίες. Συνήθως κοιτάζω αυτές που αφορούν πλήκτρα και 8 στις 10 περιπτώσεις οι τιμές που ζητούν οι πωλητές είναι μίνιμουμ 100 ευρώ περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε, 1 στις 10 είναι όσο θα έπρεπε και 1 στις 10 είναι αστρονομικά περισσότερο απο όσο θα έπρεπε. Το "έπρεπε" το βάζω με βάση την πληροφόρηση που έχω στα μεταχειρισμένα πλήκτρα γενικότερα κι όχι με βάση τη γνώμη μου. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ψηφιακή δικλείδα που να απορρίπτει τις αδιανόητες αγγελίες. Τουλάχιστον γελάμε λιγάκι με τους καραγκιοζάκους που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου