Προς το περιεχόμενο

Ακόμη μια ιδέα για το noiz


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ήρθε τώρα μια φλασιά με παιδιά αφού θυμήθηκα κάτι που είδα στο www.zoo.gr.

Εκεί που λέτε ένα παλικάρι έχει κάνει βίντεο που εξηγεί κάποια θεωρητικά στην κιθάρα.Παίζει κλίμακες και εξηγεί τις θέσεις, λίγο μπακαλίστικα αλλά ένας αρχάριος μπορεί να πιάσει αρκετά πράγματα.

 

Δεν θα ήταν καλή ιδέα μαζί με τα τέστ εξοππλισμού να υπάρχουν και κάποια μαθήματα θεωρίας(σε άλλη ομάδα θέματος) για κιθάρα, αρμόνιο, τύμπανα ή ότιδιποτε άλλο?Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί κάτι τέτοιο(δεν το αποκλείω μιάς και δεν είναι η σούπερ ιδέα).

 

Με βίντεο και ίσως και κείμενο που να εξηγεί κιάλλα πράγματα πάνω στο βίντεο.Γενικά online μαθήματα.Ξέρω ότι το νόιζ είναι για τεχνολογία περισσότερο αλλά δεν θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι τέτοιο?Αν υπάρχει και αρκετό μεράκι μπορούμε να φτιάξουμε πολλά πράγματα σ'αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To youtube είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο!

 

Πώς νομίζεις ότι έμαθα να ψιλοσλαπάρω το μπάσο μου?  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω το σκέφτομαι να υπάρχει και το αντίστοιχο feedback απο γνώστες ενός οργάνου πάνω σε απορίες και δυσκολίες.Στο youtube δεν υπάρχει κάποιο feedback ότι βλέπεις κάνεις και άν δεν καταλαβαίνεις κάτι ή δεν το κάνεις ή το κάνεις μηχανικά όπως το ακούς και το βλέπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου