Synthesizeman Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευεται στην τελευταια κυκλοφορια της χρυσης ευκαιρίας: ¨YAMAHA Ο3D σε άριστη κατάσταση, πωλείται σε λογική σαλάτα¨ Οσοι ενδιαφερεστε για την κονσολα μπορειτε να ειδοποιησετε καποια φιλική σας σαλατα να παει να την αγορασει εκ μερους σας.Μοναδικη προυποθεση η σαλατα να ειναι λογικη(κατα προτιμηση με χαρτι απο ψυχιατρο για το σωας τας φρενας ). Παραλογες σαλάτες δε θα γινουν δεκτες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευεται στην τελευταια κυκλοφορια της χρυσης ευκαιρίας: ¨YAMAHA Ο3D σε άριστη κατάσταση, πωλείται σε λογική σαλάτα¨ Οσοι ενδιαφερεστε για την κονσολα μπορειτε να ειδοποιησετε καποια φιλική σας σαλατα να παει να την αγορασει εκ μερους σας.Μοναδικη προυποθεση η σαλατα να ειναι λογικη(κατα προτιμηση με χαρτι απο ψυχιατρο για το σωας τας φρενας ). Παραλογες σαλάτες δε θα γινουν δεκτες. ;D Kάτι μου λέει οτι εσύ και αυτός βλέπατε πολύ ΑΜΑΝ www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Από το ...... keyboard μου το πήρες το topic !!! Tην είχα δει και εγώ την αγγελιά πριν 1-2 μέρες και έσκασα στα γέλια. Τι ήθελε να γράψει τώρα η κοπελιά στην ΧΕ ο θεός κι η ψυχή της !!! Δεν λέει όμως τι είδους σαλάτα... Να πάρουμε κανένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε ? Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blind Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον αναφερεται στην κατασταση που την εχει. Οτι την εχει κανει απο Yamaha, σαλατα αλλα σε λογικα πλαισια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση