Προς το περιεχόμενο

Χαιρετίσματα από την ITALIA


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Giasa pedia. Mai lene Pompeo zoo stin Italia. I miteramu itane a pot tin Athian kai o paterasmou ine italos. Exo erfi pandote poli sikna stin Ellada kai tin exo agapisi parapoli. Tora me tin dulia kai tin ikogenia ola inai pio diskola. Omos i skepsimu dia tin ellada ine pandote.

 

Me alus filous pu agapane i Ellada kai me alus Ellines pou manune edo exoumai kani ena sillogo ellinoitalikos. Rxumai fiksi mia selida internet pou tora exi mono italika kai anglika. Eftikos vrikame ena parapoli kalos daskalo ellinas pu fa mas voifisi na kanumai i perfrasi sta ellinika.

Na me sinkorite dia ta ellinikamu spasmeana. Zito signomi e an tis kanones tu forum apagorevi na valumai links' date=' e an afto enokli mporite na ton vgalete. I selidamas internet mporite na tin dise edo:

http://www.grecia-gr.com

Elpizo nalfite na mas dite, se ligo fa aniksumai ena forum dia na alilografumai me oli tuos ellines pu ine ston kosmo. Mas voifane ellines a po ton Chile, Canada, Ciprus, USA, SUTHAFRICA.

 

Kali imera se oli.[/quote']

 

Γεια σας παιδιά.. Με λένε Pompeo και ζω στην Ιταλία. Ι μητέρα μου ήτανε από την Αθήνα και ο πατέρας μου είναι Ιταλός. Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα και την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Τώρα με τη δουλειά και την οικογένεια όλα είναι πιο δύσκολα , όμως η σκέψη μου είναι πάντοτε στην Ελλάδα..

 

Με φίλους που αγαπάνε την Ελλάδα και με άλλους Έλληνες που μένουνε εδώ έχουμε κάνει ένα Ελληνοιταλικό σύλλογο. Έχουμε φτιάξει και μια ιστοσελίδα που μέχρι στιγμής έχει μόνο Ιταλικά και Αγγλικά. Ευτυχώς βρήκαμε ένα πάρα πολύ καλό Έλληνα δάσκαλο που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τη μετάφραση στα Ελληνικά.

Την ιστοσελίδα μας μπορείτε να τη δείτε εδώ. Ελπίζω να έρθετε να μας δείτε , σε λίγο θα ανοίξουμε ένα forum για να αλληλογραφούμε με όλους τους Έλληνες. Μας βοηθάνε Έλληνες από Χιλή ,Καναδά, Κύπρο, Η.Π.Α.και Νότιο Αφρική.

 

Φίλε Pompeo , κανονικά η δημοσίευσή σου με σπαστά Greeklish έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κανονισμό του noiz , αλλά επειδή η προσπάθειά σας στην Ιταλία είναι αξιέπαινη γιατί προβάλει την Ελλάδα , ξαναέγραψα το κείμενό σου στα Ελληνικά για να είναι εύκολο να το διαβάσουν και άλλα μέλη. :wink:

dither

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Mπράβο μάγκα μου - όλη η προσπάθεια αξιέπαινη και θέλει πολλά μπράβο

Οσο για τα ιταλο-ελληνικά σου, τα βρίσκω εξαιρετικά και μου θυμίζουν ελαφρώς αυτή την ανάγλυφη, αρχαία γλώσσα που χρησιμοποιούν ακόμη σε μερικά χωριά της Κάτω Ιταλίας όπως και μερικά τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι Geitonia

Να σαι καλά και καλή συνέχεια στη δουλειά σου

Γιάννης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Διπλό μπράβο :!: :!:

Φυσικά ένα στον Pompeo και στην παρέα του για την προσπάθειά τους

και ένα έξτρα στον dither για την ευαισθησία του :D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε οτι με την συμβολαιογραφική πράξη της 14ης Απριλίου 2005 δημιουργήθηκε ο προαναφερόμενοα Σύνδεσμος , πολιτιστικός δεσμός φιλίας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με συγκεκριμένες επιδιώξεις και σκοπούς ,πολιτιστικούς τουριστικούς,εμπορικούς και ψυχαγωγικούς.

 

Οι στόχοι του Συνδέσμου αποφαίνονται ρητά στις κάτωθι δραστηριότητες:

 

 

 

· Να αναγείρει και να στηρίξει την εποικοδομητική και την διαπλαστκή υπόσταση , του τουρισμού και της ψυχαγωγίας, προτεταμένες στην εμβάθυνση της επικοινωνίας και γνωριμίας των δυο λαών, ακόμη και με τη βοήθεια άλλων οργανισμών και εταιρειών, που ανήκουν στις δυο κοινότητες, οι οποίες εμφανίζονται στην Μεσόγειο.

 

 

 

· Να προάγει την ειδημοσύνη των ανάλογων και παρόμοιων ηθών και εθίμων , της ιστορίας, της γλώσσας, και της πολιτιστικής ταυτότητας με ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή της Γκρετσία Σαλεντίνα.

 

 

 

 

 

· Να διευκολύνει την προστασία και να αυξήσει την αξία του περιβάλλοντος και του χώρου , των αστικών δικαιωμάτων και της εθελούσιας μαθητείας.

 

 

 

· Να προασπίσει την επιχειρηματική προώθηση δια μέσου της εμπορικής διακίνησης εισαγωγών – εξαγωγών των ετερόκλυτων επαγγελματικών κατηγοριών που αντιπροσωπεύουν.

 

 

 

 

 

· Να αναπτύξει τις πολιτιστικές διακλαδώσεις ανάμεσα στις ιταλοελληνικές κοινότητες διασκορπισμένες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

 

Σας ανακοινώνουμε την ιστοσελίδα μας (URL) http://www.grecia-gr.org και την ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] και σας προσκαλούμε να την επισκευθείτε ,να την εξετάσετε και να αλληλοεπιδράσετε μαζί μας , μέσω του "forum", ήδη προετοιμασμένο για όλες τις ανάγκες.

 

 

 

Είμαστε σύμφωνοι σε κάθε πιθανή συνεργασία, για την υλοποίηση και την πραγμάτωση κάθε πρωτοβουλίας ή έργου σύμφωνα με τους δικούς μας κοινωνικούς σκοπούς και στόχους , οι οποίοι πρέπει να αποδίδουν πάντα αξία ,στην δική μας ,αλλά και στην δική σας παρουσία στον χώρο.

 

Pompeo Maritati

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

Καλοί φίλοι, η ένωσή μας οργανώνει την πορεία του ελληνικού και ελληνικού πολιτισμού πλησίον τα σχολεία ότι το απαιτεί και προκειμένου να ενισχυθούν οι ελληνικοί σπουδαστές ποιοι έρχονται στο πανεπιστήμιο Lecce. Επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με τα πρόσωπα, ενώσεις, τράπεζες, Ελληνικά όργανα, ότι μπορούν να μας βοηθήσουν που στέλνουμε τα βιβλία και που κάνουμε τη δημοσιότητά μας

πρωτοβουλία. Όλος ένας που κάνουμε αυτό είναι δωρεάν. Η ετήσια συνειρμική ποσόστωση είναι ενιαίου 15 ευρώ. Ελπίζουμε στην ενίσχυσή σας. Ευχαριστίες.

 

www.grecia-gr.org

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου