Προς το περιεχόμενο

2o Demo day της Athens Pro Audio


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο demo day της Athens Pro Audio στις εγκαταστάσεις του στούντιο Athens Mastering  το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί μουσικοί, παραγωγοί, ηχολήπτες και συνθέτες.

 

Όλοι αυτοί είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σε βάθος ανάλυση του τρόπου εργασίας με το  LogicStudio 8  και να συζητήσουν ιδέες,  μεθόδους και πως πρακτικές  εργασίες και ανάγκες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Την παρουσίαση του Logic έκανε ο Χρήστος Κρασίδης Certified LogicTrainerτης Apple.

 

Στη συνέχεια ο Χρίστος Χατζηστάμου παρουσίασε τις περίφημες  κάρτες Metric Halo, τις μοναδικές με κονσόλα 80 bit  και εξαιρετικούς προενισχυτές μικροφώνου και μετατροπείς A/D/A και τις καινοτομίες που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις επόμενες εβδομάδες  και που θα αποτελέσουν μια επαναστατική προσέγγιση  στον τρόπο εργασίας και στον συνδυασμό κάρτας ήχου και σταθμών εργασίας όπως το  Logic.

 

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε η δυνατότητα ακρόασης ηχείων της Focal στην μεγάλη σουίτα του AthensMastering υπό ιδανικές συνθήκες ακρόασης, ηχεία που έκαναν μεγάλη εντύπωση και  με τα οποία γίνεται κατανοητό πως η  Focal  έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα εμπρός στην έννοια  των ηχείων monitor με υλοποιήσεις που θέτουν τον πήχη της ποιότητας, της τονικής ακρίβειας, της διαφάνειας και της παντελούς έλλειψης παραμορφώσεων σε μια δικής της κλάση.

 

Τέλος υπήρχε και έκθεση προϊόντων της Athens Pro Audio όπως προενισχυτές μικροφώνου m201 και model 101 της Grace Design, μικρόφωνα CharterOak , Royer και ΑΕΑ, demo  του Duende της SSL, και του mastering software soundBlade της SonicStudio, summing amplifiers και monitor controllers της Dangerous Music και πολλά άλλα.

 

"Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση "  δήλωσε ο Χρίστος Χατζηστάμου πρόεδρος της εταιρίας Athens Pro Audio και Mastering Engineer. " Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής και της τεχνολογίας είχαν την δυνατότητα καταρχάς να βρεθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις , να δουν και να ακούσουν νέα μηχανήματα, ναγνωρίσουν καλύτερα το  Logic - και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Rainbow IMC αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τα προϊόντα της Apple που στήριξε την εκδήλωση - και θα έλεγα πως θα συνεχίσουμε τα demoday και στο μέλλον με πολλές νέες ιδέες που φέρνουν τούς μουσικούς πιο κοντά στη μουσική και την τεχνολογία"

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου