kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Με συνοπτικές διαδικασίες ανακοινώνω την έναρξη της 3ης μπυροποσίας, την παρασκευή 15 Μαρτίου, λογικά στην Craft. Μενέλαε, μην έρθεις! ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Γαμώ την τρέλα, αυτή τη φορά θα κοιτάξω να έρθω. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Εκτός απροόπου είμαι μέσα (στο βαρέλι με τη μπύρα). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Ο! Octoberfest ki etsi? pou stin craft stous ampelokipous??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Αν δεν εχει φωτογραφιες, αυτογραφα και υστεριες τυπου: "δεν μπορουσα να το φανταστω οτι πισω απο το ψευδωνυμο evris θα ησουν ΕΣΥ, ενα ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα, υπογραψε σε παρακαλω στα στηθη μου" κλπ να κοιταξω να ειμαι και εγω... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 1ον 15 Μαρτίου είναι Σάββατο, 2ον μάλλον πάλι δεν θα μπορώ να ρθω Αθήνα.... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 παιδιά στηρίξτε αυτές τις μπυροποσίες που διοργανώνει το ΝΟΙΖ! είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και ολα τα σχετικά 8) :D (Κώστα σε βλέπω μην πεις τιποτα ;D)... το λέω για τα νεότερα μέλη στο φόρουμ,..Βοηθήστε να γίνει μια μπυροποσία καθωσπρέπει.... 8) Τι να φτουρίσουμε εμείς από την ξενιτιά. :-\..Δυστυχώς δεν μπορούμε να παρεβρεθούμε...Κρίμα... :-\ :'( bloody πες αδερφέ και εσύ μια κουβέντα....kwsth παίρνουμε άφεση εμείς απ' όξω ή να φροντίσουμε να είμαστε παση θυσία; +10 στον evris... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Υπόσχομαι να προσπαθήσω. Ότι θα τα καταφέρω δεν είναι σίγουρο. Οι καιροί ου μενετοί γαρ... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Vrass is in! Case closed. Τελλλοςςςςςςςςς... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Kαλές τάβλες... :( Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση