Προς το περιεχόμενο

Η αγορά εργασίας για του Μουσικοτεχνολόγους - Ηχολήπτες.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

....η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι η εξής...μην γίνεστε ηχολήπτες αν αυτο που θέλετε να γίνετε στην πραγματικότητα ειναι να γίνετε μουσικοι...είναι πολύ μακρία το να δουλευεις στη μουσική των αλλων και να δίνεις το αποτέλεσμα που ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..

 

Θα συμφωνησω με αυτο...Ειναι πολυ συχνο φαινομενο στις μερες μας...

Ειμαι ηλεκτρονικος στο επαγγελμα αλλα εχω δουλεψει και σαν ηχοληπτης (απο την κουβαλα του PA με 15KW σε ανοιχτο χωρο μεχρι το τρομακτικο νυχτοκαματο επαρχιακου σκυλαδικου με "φωναρες" τραγουδιστριες που τα μικροφωνα τους κατα ενα περιεργο τροπο δεν "σκαγανε"..)

Επισης εχω δουλεψει και σαν μουσικος "επαγγελματιας" κατα τα Ελληνικα δεδομενα (σκυλαδικο,πανυγηρια,γαμους κ.τλ.) και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η δουλειες αυτες θελουν στομαχι και γερα νευρα..

Οποτε πλεον τα εχω κανει χομπι μου και ησυχασα...

Δεν νομιζω πως ειναι απαισιοδιξα τα πραγματα για αυτους που θελουν να ασχοληθουν με το χωρο,απλα θελει υπομονη και επιμονη οπως με τα περισσοτερα επαγγελματα...

 

My 2 cents,

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου