Προς το περιεχόμενο

Ποιος ασχολείται με "εικόνα" - βίντεο;;;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητό φόρουμ.

Με λένε Μίλτο, είμαι 25 χρονών και τα τελευταία 2 χρόνια έχω μπλεχτεί επαγγελματικά στο χώρο του video. Έχω καταλάβει  ;) ότι μέσα εδώ υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο, έστω ερασιτεχνικά, και που είμαι σίγουρος ότι έχουν γνώσεις και εμπειρίες που θα ήθελαν να μοιραστούν.

Ψάχνω και δεν έχω βρει ακόμα κάποιο φόρουμ σαν το νοιζ το οποίο να απευθύνεται σε ανθρώπους του βίντεο και γενικότερα της εικόνας.

 

Και ξεκινάω της ερωτήσεις/προτάσεις:

1.πόσοι εδώ μέσα έχουν ασχοληθεί; Ελάτε να μετρηθούμε, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να λύσουμε απορίες...

2.Μήπως γνωρίζετε κάποιο υπάρχον φόρουμ, ελληνικό και εξειδικευμένο σ αυτόν τον τομέα;

3.προς αντμιν – μοντς: θα ήταν δόκιμο να γίνει μια κατηγορία στο παρόν φόρουμ, στην οποία να συζητούνται θέματα περί βίντεο, φωτογραφίας, κινηματογράφου κλπ; (για να αναφέρω ενδεικτικά θέματα που θα με ενδιέφεραν ως μοντέρ: τα φορμά του χάη ντεφινισιον, συγκριτικά μεταξύ μηχανημάτων ή softaware για μοντάζ – κομπόζιτινγκ, τεχνικές για διάφορα εφέ κλπ κλπ)

 

κατανοώ ότι το noiz.gr είναι φόρουμ μουσικών και μουσικής τεχνολογίας και ότι με την “εικόνα” ξεφεύγουμε αυτό σε ένα διαφορετικό χαοτικό πεδίο. Γι αυτό και διστάζω τόσον καιρό να αναρτήσω τέτοιο τοπικ. Αν θεωρηθεί αφελές και ξεκάρφωτο (σε βαθμό εκτός τοπου και χρόνου) όσο το να ανοίξει στο noiz.gr κατηγορία “αυτοκίνητο”, παρακαλώ  να διαγραφεί η παραπάνω πρόταση (υπ' αριθμόν 3).

 

ΥΓ: επίσης δεν ήξερα αν ταιριάζει καλύτερα στην κατηγορία video ή about noiz ή να μείνει στο περι ανέμων...

ας μετακινηθεί όπου πιστεύετε...

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου υπαρχουν ελληνικα φορουμ εξειδικευμενα για το βιντεο ακριβως οπως ειναι το νοιζ για την μουσικη τεχνολογια , αλλα σε καταλαβαινω που θες να το συζητησεις μαζι μας , με ατομα που << γνωρζεις >> . το εχω νιωσει κι εγω οταν ηθελα να ρωτησω κατι για μηχανακια (λολ) κατι για δορυφορικα , και κατι αλλα ασχετα με την μουσικη. 

Παντως εμενα θα μου αρεσε να δω  και μια συζητηση για βιντεο και για οτιδηποτε αλλο εδω μεσα. ετσι ειναι οι παρεες μιλανε για τα παντα . ενα διαστημα πχ μιλουσαμε ολο για γκομενες και πορνοσταρ , τωρα τελευταια ολο μαλλωνουμε . Αν μαλιστα αρχιζουμε να κλανουμε και να  φτυνουμε νομιζω οτι θα ειμαστε πραγματικα μια φυσιολογικη αντροπαρεα... ! :)

 

σε λιγο θα σου ποσταρω και μερικα λινκς με βιντεο φορουμ. κατσε να τα ψαξω λιγο.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

boody!!!

με σώζεις! 8)

πολύ καλά τα λινκς! γιατί δεν τα βρήκα εγώ ψάχνοντας? γιατι καθυστέρησα τόσο να ρωτήσω εδώ;;; :-\

 

πάντως ακόμα και αν βρώ εκεί όλα όσα ψάχνω γύρω απ αυτά τα θέματα, δε θα ταν άσχημο να τα λέμε κ από δω...

 

αντε ρε νοιζοβιντεαδες! εμφανιστήτε! αφού ξέρω ότι είστε εδώ...

 

 

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το βιντεο ειναι και ενα μικρό μερος της δουλειάς μου.μια δουλειά π κάνω στην εταιρεία είναι κατασκευή καραόκε,οπώτε πέρα απο την κατασκευή των κομματιών αναλαμβάνω και τα βιντεο καθώς και το dvd authoring αλλα πιστεύω οτι είναι πολύ λίγο για σένα αυτά τα πράγματα.

www.beatonboard.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου