Προς το περιεχόμενο

"Καινούργιο" κομμάτι


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και άρχισα λέγοντας διάφορες λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να ακούσετε-όσοι το ακούσετε-τελικά προτιμώ να το αφήσω για έκπληξη.

 

Θα πω μόνο ότι έχει άμμεση σχέση με το "χειμωνιάτικη νύχτα(απάντηση σε bloody+trigga)".

 

Είμαι όλος αυτιά για σχόλια πάνω στον ήχο, την σύνθεση και οτιδήποτε άλλο.

 

Eλπίζω να το ευχαριστηθείτε.  :D

 

http://www.box.net/shared/avnkduzwo4

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ μου αρεσε! Απο το 00:35 ως το 1:23 μου θυμισε και god is an astronaut. Και μου αρεσε και ο τροπος που τοποθετησες-παρουσιασες τα ριφς απο την προηγουμενη εκδοση του κομματιου σου. Τωρα ειναι σαφως ολοκληρωμενο κομματι!

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο είναι, ενδιαφέρον!  :) Και καλοπαιγμένο, επίσης!

 

Το kick αρχικά στέκεται μόνο του, και κάπως παραξενεύει το αυτί. Συνήθως, η τακτική είναι να μπαίνει και ένα hihat μετά από μερικά μέτρα για να δώσει ρυθμό και για να ηρεμήσει λίγο το "παραξένεμα" (όχι, δεν εννοώ να γίνει dance...) Kάτι τέτοιο έγινε αλλά ίσως (πολύ προσωπικά) να το προτιμούσα να μπει νωρίτερα. Επίσης, θα προτιμούσα να γεφυρώσω λίγο τη διαφορά της πρώτης από τη δεύτερη μουσική ιδέα, δλδ να έδινα ένα hint στον ακροατή ότι θα ακολουθήσει ένας μικροχαμός, ας πούμε με μια μοναχική distortion νότα με sustain και echo στο παρασκήνιο.

 

Aν μου επιτραπεί επίσης, θέλω να σημειώσω ότι τα ντραμς ακούγονται λίγο κονσερβοποιημένα, ίσως με πιο θαρραλέα χρήση του groove (ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η επιλογή που κάνει προσομοίωση των χτυπημάτων άτακτης έντασης και χρονισμού ενός κανονικού ντράμερ) να ήταν καλύτερα. Ή απλά προσπάθησε να μην βάζεις αυστηρό quantisation.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενδιαφερουσα δουλεια μπραβο . συμφωνω me ton bloody sunday για το quantise .

 

Θελω να πω και κατι αλλο ομως.Χαιρομαι παρα πολυ που το νοιζ πλεον φιλοξενει παρα πολλα κλιπς απο τα μελη του. Μεχρι ομως να τα οργανωσει ο yameth καλυτερα (οπως εχει αναφερθει σε σχετικο θεμα ) καλο ειναι να  γραφουμε λιγο πιο χρηστικους τιτλους οταν ποσταρουμε το κλιπ. Επειδη ο χρονος του καθενα μας ειναι περιορισμενος και ακουμε επιλεκτικα και δειγματοληπτικα τις δουλειες των συμφορουμιτων μας , καλο θα ηταν να γραφουμε στον τιτλο το nick name μας , ισως το ειδος , ή κατι πιο χαρακτηριστικο απο το "νεο τραγουδι" . εγω πχ αν δω οτι ανεβασε κλιπ καποιος συγκεκριμενος φιλος ,θα κανω ενα κλικ να το ακουσω γιατι με ενδιαφερει. ή ισως αν δω οτι το κλιπ ειναι πχ "μπιτακι " :)  ισως να μη θελω να το ακουσω , ή ισως και να ακουω μονο τα "μπιτακια" . Τα υπολοιπα τα ακουω καθαρα δειγματοληπτικα και στην τυχη αφου δεν υπαρχει καμια αλλη πληροφορια να με προσελκυσει.

Αυτα . φιλικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.noiz.gr/index.php?topic=157160.new#new

 

το ανοιξα σαν θεμα εδω. δεν ειναι και τοσο Big deal ισως αυτο που ζηταω,  αλλα ειχα πολυ καιρο να ανοιξω θεμα....! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαταρχάς ευχαριστώ για τα σχόλια και τις συμβουλές.

 

Αν και είδα το θέμα μόλις σήμερα(από τότε που το ανέβασα), απ ότι φαίνεται κάπου υπήρξε συμφωνία ιδεών, bloody kai boody!

 

Ακούγοντας αρκετές φορές το κομμάτι αυτό, σκέφτηκα ότι ίσως είναι κρίμα από μια άποψη το 1 μέρος να είναι ίδιο κομμάτι με μια καφρίλα(δεύτερο μέρος). Ναι μεν έχει ταιριάξει μουσικά με το πρώτο μέρος, αλλά κατα την γνώμη μου το πρώτο μέρος άξιζε να χει δικό του χώρο(τελικά είμαι ψωνάρα).

 

Αυτό φυσικά για να γίνει, θα έπρεπε να μεγαλώσω το πρώτο μέρος και να το εμπλουτίσω κάπως, γιατί όντως ακουγόταν σαν εισαγωγή. Πλέον πιστεύω ότι το κανα κομμάτι, με ιδιαίτερότητες βέβαια(δεν έχει σε καμία περίπτωση την κλασσική δομή).

 

Το beat λοιπόν που είχε, του άλλαξα  ήχο(συνεχίζει χωρίς χαι χατ)και προστέθηκαν στο τέλος, μετά το καινούργιο μέρος, κάποιες επαναλήψεις.

 

---Παρένθεση:το beat αρχικά ήταν το lm-7 του nuendo, περασμένο μέσα από το amplitube με τον ήχο που χρησιμοποιώ συνήθως για κιθάρα. ------

 

Το δεύτερο μέρος, έγινε και αυτό αυτόνομο κομμάτι, αλλά προφανώς όποιος τα βάλει να παίξουν μαζί, θα δεί ότι συνδέονται(με την μελωδία που τελειώνει το πρώτο ξεκινάει το δεύτερο). Επίσης και εδώ προς το τέλος έχουμε μια μικρή προσθήκη.

 

Πιστεύω εφτιαξα το μικρό μου soundtrack :P

 

Περιμένω ακόμα πιο αυστηρά σχόλια και ευχαριστώ για χρόνο σας.

 

Πρώτο μέρος: http://www.box.net/shared/fqlhts1s0k

Δευτερο μέρος: http://www.box.net/shared/z9i60bji88

 

 

PS: boody, θα συμφωνήσω και με αυτά που λες, πέρα από το κομμάτι. Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου παλαιότερα όταν κάποια στιγμή μετονόμασα ένα κλιπ που είχα ποστάρει(το "μια μικρή καφρίλα από μένα" σε "forensick home productions"), αλλά μετά την μετονομασία ανέβασα 2 κομμάτια τα οποία πήγαν άπατα. Και δεν λέω, μπορεί να τα άκουσαν όλοι σαν άθλια και να μην ήθελαν να γράψουν κάποιο σχόλιο, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε ούτε καν σχόλια περί ήχου, που αυτά χρειάζονται περισσότερο. Οπότε αν και συμφωνώ με την πρόταση 1000%, έχω ένα τεράστιο ερωτηματικό στο "πάλι πόσταρε ο ανίμαε κομμάτι, σιγά μην κάτσω να ακούσω τις @@ του".

 

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου