Προς το περιεχόμενο

KURZWEIL K2500 ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ???


mc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kurzweil-αδες την βοήθειά σας.

 

Πρόσφατα είδα ένα kurzweil k2500R. Δηλαδή το rack. Το σίγουρο είναι ότι δεν είχε μέσα σκληρό δίσκο ή κάτι τέτοιο. Ούτε ήταν καν συνδεδεμένο με κάποιο κουτί εξωτερικό όπως για παράδειγμα σκληρό δίσκο ή τα γνωστά CD drive.

Το περίεργο είναι ότι το μηχάνημα είχε μέσα ήχους τούρκικους όπως βιολιά - νάϊ - σάζι - κανονάκια και ανθρώπινες φωνές μάλλον τούρκικα που δεν καταλάβαινα τι έλεγαν και λούπες από τσιφτετέλια καθώς και έτοιμες φράσεις με βιολιά. Απ' όσα κατάλαβα, το παιδί αυτό είχε βάλει μέσα στο μηχάνημα μία κάρτα που είχε αυτούς τους ήχους. Απ' ότι ξέρω οι κάρτες με τους ήχους για το μηχάνημα αυτό δεν έχουν ανατολίτικους ήχους αφού ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τα kurzweil. Απ'ότι μου είπε το παιδί την κάρτα του την έστειλαν από το εξωτερικό αλλά δεν μου έλεγε από που. Το μόνο που μου είπε είναι ότι την πλήρωσε 500 δολάρια. Το παιδί αυτό είναι μάλλον τούρκος και σίγουρα πρέπει να έχει πάρει το μηχάνημα από το εξωτερικό.

Επειδή θα αγοράσω ένα k2600r που βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή, μήπως ξέρει κάποιος από εσάς να μου πεί που μπορώ να βρώ τέτοιες κάρτες με τούρκικους η oriental ήχους έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βάλω δίσκο σ'αυτό που θ'αγοράσω ?

Έστω άν υπάρχει κάποια εταιρεία που βγάζει τέτοιες κάρτες με oriental ήχους για το k2600r.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες αργότερα...

Δεν τον βούταγες από το μαλλί να μας πει που το βρήκε αυτό το θέμα!!!!!

Έχω φάει τα λύσσιακά μου-ως Κουρτζβαϊλάκιας και εγώ- να τον εντοπίσω!!!

 

Που τον πέτυχες;;;

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω βρεί τίποτα σχετικό. Πάντως αν τελικά το πήρες το 2600, κυκλοφορούν πάρα πολλά πράγματα σε ΑΚΑΙ και TRITON format που με λίγη δουλίτσα μπορείς να τα μετατρέψεις σε έτοιμα προγράμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου