Προς το περιεχόμενο

Ηχογραφηση- Αdobe audition 3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω αυτο το προγραμμα,συνδεσα τη κιθαρα μου στι line in στον υπολογιστη,ανοιξα το προγραμμα,φορτωσα μεσα στο προγραμμα ενα backing track,το περασα στο multitrack στο πρωτο "καναλι",στο απο κατω καναλι πατησα arm for recording και μετα πατησα record.μολις παταω record αρχιζει να παιζει το backing track και παιζω και εγω κιθαρα...μολισ σταματαω,ανοιγω το αρχειο που εχει αποθηκευτει και ακουω κανονικα να εχει ηχογραφισει οτι εχω παιξει στη κιθαρα...το backing track ομως δεν ακουγεται απο πισω!!!ακουγεται μονο την ωρα που παιζω(οταν ηχογραφω) ..οταν ανοιγω το αρχειο εχει ηχογραφηθει μονο η κιθαρα.πως θα γραψω τη κιθαρα πανω απτο backing track ωστε να ακουγεται σαν ενα κομματι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα το ακουσεις μεσα απο το audition και οχι απο το αποθηκευμενο αρχειο δεν σου παιζει και τα 2 ταυτοχρονα?

λογικο ειναι να ακους απο το αποθηκευμενο αρχειο μονο την κιθαρα γιατι αυτη εχεις κανει record μονο

αν θες να ακουσεις και τα 2 πρεπει να στο file και να κανεις export (η save as....δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει στο audition) το session που εχεις ηχογραφισει  ;)

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια..μπερδευτικα κιαλο..ειναι πρωτη φορα που το χρησιμοποιω και δεν ξερω τη τυφλα μου.και οι οδηγιες που εχει μεσα στο προγραμμα ειναι βλακειες. Λοιπον,απτην αρχη. φορτωνω το track,το βαζω στο multitrack στη πρωτη θεση..στην απο κατω θεση παταω arm for record, και μετα παταω record.με το που παταω το record αρχιζει να παιζει το backing track και εγω μαζι. σταματαω. μου βγαζει στα αριστερα της οθονης,εκει που ειναι η λιστα με οτι φορτωνεις στο προγραμμα(files),κατω απο το backing track το ηχογραφημενο αρχειο.κανοντας κλικ σε αυτο παιζει μονο τη κιθαρα μου. αν ομως πατησω το play στο χωρο του multitrack παιζει και τα 2 μαζι. το θεμα ειναι ΠΩΣ θα κανω εγω αυτα τα 2 καναλια να παιζουν σαν ενα οχι μεσα στο προγραμμα μονο ΑΛΛΑ και εκτος προγραμματος! δηλαδη σαν τραγουδι κανονικο. Αν μπορειτε γινεται πιο συγκεκριμενοι και πειτε μου ενα ενα αναλυτικα τα βηματα. ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θεμα ειναι ΠΩΣ θα κανω εγω αυτα τα 2 καναλια να παιζουν σαν ενα οχι μεσα στο προγραμμα μονο ΑΛΛΑ και εκτος προγραμματος! δηλαδη σαν τραγουδι κανονικο. Αν μπορειτε γινεται πιο συγκεκριμενοι και πειτε μου ενα ενα αναλυτικα τα βηματα. ευχαριστω..

στο εχουμε ηδη απαντησει

τσεκαρε τις απαντησεις 2,3&4

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου