Προς το περιεχόμενο

Πως τοποθετουμε τα πεταλια σε πεταλιερες? (ερωτηση για velcro)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

γεια χαρα. αυτες τις μερες πηρα ενα pedaltrain jr μπας και οργανωσω τα πεταλια μου που εχουν πληθυνει καπως ανησυχητικα τον τελευταιο καιρο. ηθελα να ρωτησω οποιον το εχει κανει ηδη, πως ακριβως τοποθετειται το velcro (η το dual lock) στο κατω μερος των πεταλιων? προφανως πρεπει να βγουν τα τεσσερα ποδαρακια που ειναι φτιαγμενα στα πιο πολλα απο ενα πλαστικα υλικο (σαν σιλικονη η rubber). πως το κανετε αυτο - δεν θα ηθελα να κανω καμμια ζημια στα πεταλια ?

 

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να βρεις αυτοκολλητο velcrο. Αυτοκολλητο velcro συνοδευε και την EHX τσαντα που πηρα προσφατα. η κολλα δυστυχως δεν ειναι η δυνατοτερη και πολλες φορες εαν αφησω την τσαντα ορθια τα πεταλια ξεκολλανε. Ζημια παντως δεν κανεις σε καμια περιπτωση. Θα σου προτεινα να επενδυσεις με velcro την βαση του πεταλιου. Ξεβιδωσε τις βιδες βαλε ενα κομματι στη βαση και ξαναβιδωσε απο πανω τις βιδες. Εαν χρειστει βαλε και καμια ροδελιτσα ωστε να συγρατησουν πιο καλα οι βιδες το velcro.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το velcro ειναι σαφως κατωτερο απο το dual lock,τα λαστιχακια τα βγαζεις ειτε με ενα ξυραφακι ή κοφτη ειτε τραβωντας τα ελαφρια με μια ταναλια..

 

Επειδη μου εχουν ξεμεινει τονοι απο dual lock απο... τοτενες που επαιζα με πεταλια  αν θες σε δινω..... :) :) :) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου