Προς το περιεχόμενο

Έπεσαν οι τιμές στα mic rode


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,

 

Οφείλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι έπεσαν οι τιμές στα μικρόφωνα rode. Συγκεκριμένα έψαχνα το rode nt1a το οποίο στο εξωτερικό το είχα βρει 199Euro ( και παραλίγο θα το έπαιρνα) μέχρι που μίλησα με KEM electronics. Στο συγκεκριμένο έφτασε η τιμή του στα 150Euro με ΦΠΑ. Μου φαίνεται πολύ παράξενο ότι στην Ελλάδα είναι πιο φτηνό!!!!!!!!! Πάντως δεν παίζει μούφα γιατί ήδη το έχω παραγγείλει.

 

Σε καμια βδομάδα θα σας ενημερώσω -αν σας ενδιαφέρει -και για δορυφορικό INTERNET το οποίο είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με την υπάρχον κατάσταση του INTERNET στην Ελλάδα και τις ταχύτητες που προσφέρει.

 

Johnny

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου,

 

Κάνε λίγο υπομονή. Απλά θέλω να σιγουρέψω κάποια πράγματα ότι ισχύουν για να μην σας παραπληροφορήσω. Βλέπεις είναι ακόμα καινούργιο για τους περισσότερους. Το μόνο που μπορώ προκαταβολικά να σου πώ είναι ότι 'ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ'

 

Johnny.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και off topic, επειδη εψαξα πολυ το δορυφορικο internet, δεν νομιζω οτι ειναι τελικα και τοσο ελκυστικο, λαμβανοντας υποψιν ποσο κοστιζουν οι καρτες προπληρωμενης προσβασης. επισης ολα αυτα περι υψηλων ταχυτητων, σχετιζονται, με το ποσο καλα βλεπεις τον δορυφορο, σε ποιο σημειο της τροχιας του βρισκεται την ωρα που το θες, και φυσικα παντα μιλαμε για ταχυτητες στο downloading, αφου σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι και καποιον επιγειο provider.

 

παντως με 300 ευρω περιπου, προμηθευεσαι την καρτα skystar, το πιατο και τα συναφη του.(το μεγεθος πιατου ειναι συναρτηση της περιοχης που βρισκεσαι.)εγω για θεσσαλονικη ηθελα μεγαλο.(αρκετα μεγαλυτερο απο αυτα που βλεπετε στα μπαλκονια για nova κλπ,πανω απο ενα μετρο)

 

οσοι ενδιαφερεστε κοιταχτε στο www.sdtv.gr :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου