marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Και ρελάνς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Πλάκα πλάκα,(για να γυρίσουμε και λίγο στο θέμα...) θα αγοράζατε μια τέτοια κιθάρα? Με τα ηλεκτρικά της αρεσκείας σας βεβαίως. Γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον να φτιάξω τέτοια σώματα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Πλάκα πλάκα,(για να γυρίσουμε και λίγο στο θέμα...) θα αγοράζατε μια τέτοια κιθάρα? Με τα ηλεκτρικά της αρεσκείας σας βεβαίως. Γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον να φτιάξω τέτοια σώματα... Yep!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Yep!!! :) κάντε υπομονή κανα 2 εβδομάδες...ή μάλλον κάντε διακοπές και τα λέμε όταν γυρίσετε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Μην...προκαλείς!! ;D ;D Tι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... :D Δεν μοιαζει και με κανενα γνωστο λογοτυπο να την βαψω Αν την σουλουπωνα λιγο θα την αγοραζατε? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 οποιαδηποτε parker. οτι πιο σπαστικο εχω δει σε "look".... >:( :o Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 αυτο το θελω... αυτο ??? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 αυτο ??? Αυτό είναι πες μου τι πίνεις κ δε μας δίνεις... απίστευτο κ απίστευτα άθλιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 δεν θα αγοραζα ποτε οργανο το οποιο να μην το ειχα δοκιμασει.. (το παιζω σοβαρος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Αυτην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση