Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες σε ibanez


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν τώρα σε κάνα 2 βδομάδες θα πάρω την http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=4470 και θέλω να μάθω κάποια + πραγματάκια.... κατά πρώτον είναι η πρώτη μου κιθάρα όποτε δεν ξέρω να ποληπεζω άλλα κάτι ψηλά τα πιάνο..........λιπών η Μάγνητες από ότι ξέρω δεν είναι και η καλύτερη όποτε θελω να μάθω εάν Μέτα από καιρό αποφασίσω να τους αλλάξω πρεπε να αλλάξω και κάποια πλακέτα η τπτ τέτοιο η άπλα περνώ τους μαγνήτες πάω σε έναν ιδικό και τους βάζει? να τους αλλάξω σε αυτήν τν κιθάρα η λόγο τον λεφτών της κιθάρας πάλη χάλια θα ακούγετε επίσης τι άλλο μπορώ να αλλάξω για καλύτερο ήχο? α και κάτι άλλο πρεπε να τους αλλάξω όλους η μόνο τον τελευταίο εφόσον παίζω κύριός μεταλ?

Για προτείνετε και κάνα καλό μαγνήτη και πέστε μου περίπου τη ποιότητας είναι αυτή που έχει πάνω

 

 

8) 8) ??? ??? 8) 8)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αφου ειναι και η πρωτη σου κιθαρα δεν χρειαζεται να τα πολυψειριζεις προς το παρον, μαθε το οργανο δες τι σαρεσει και μετα αποφασιζεις. Παρολα αυτα δεν εχει καμια πλακετα και αν εχεις το σχεδιο και εχεις ξαναπιασει κολλητηρι μπορεις να αλλαξεις τους μαγνητες κ μονος σου, μερικα καλωδια κολας. Αλλιως μπορεις να τους πας και σε ενα μαγαζι να στους βαλει. Ακομη στην κιθαρα μπορεις να αλλαξεις σχεδον τα παντα ακομη και το λαιμο αλλα βεβαια τοτε θα μιλαμε για αλλη κιθαρα  ;) Τωρα αν παιζεις αποκλειστικα καφρικα τραγουδια και δε σε ενδιαφερει τιποτε αλλο μπορεις να αλλαξεις μονο τον τελευταιο μαγνητη στη γεφυρα, δεν θα εχεις ομως και πολυ ευελιξια στους ηχους σου. Πολλα πραματα μη περιμενεις βεβαια απο την συγκεκριμενη κιθαρα αλλα κατα γενικη ομολογια οι ιμπανεζ ειναι απο τα καλα στα φτηνα οργανα. Ειναι φτιαγμενη απο basswood που ειναι ενα ουδετερο απο ηχο ξυλο το οποιο ειναι για αλλους καλο και για αλλους κακο. Προσωπικα εγω δεν το προτιμω αλλα υπαρχουν και πολλοι γνωστοι κιθαριστες οπως ο Vai κ ο Satriani που το εχουν. Συνηθως στις ιμπανεζ οι περρισοτεροι βαζουν dimarzio μαγνητες αλλα και αυτο ειναι στην κριση του καθενος. Ελπιζω να σε φωτισα λιγο  ;D

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) κοίτα αν μπορείς να την πάρεις από έξω πχ Γερμανία (με τα ίδια λεφτά, ίσος και κάτι παραπάνω

μπορείς να πάρεις καλύτερη και με καλύτερους μαγνήτες)

2)οι μαγνήτες που έχει επάνω δεν είναι καλοί αλλά μην σε απασχολεί αυτό μέχρι

να μάθεις να παίζεις. Εγω έπαιζα χρόνια με αυτούς. Και σε καμία περίπτωση μην δώσεις λεφτά

για άλλους μαγνήτες πριν μάθεις να παίζεις. Δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά και θα

τα κλαις.

3)σε περίπτωση πάλι που σου περισσεύουν και θέλεις να αλλάξεις μαγνήτες, βάλε

αυτούς που θέλεις (ανάλογα του τι παίζεις) και μην ακούς αυτά περί ξύλων και ibanez-dimarzio κτλ

μια χαρά είναι το basswoud!!

 

και νομίζω η ibanez είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α να ρωτήσω και κάτι άλλο ?? υπάρχουν τίποτα αυτοκολητακια που να μπαίνουν πάνω ιδικά για να ξεκολλάμε ομος?? ξέρετε κάνα e-shop που να έχει?? α και ύπατε οτι μπορώ να αλλάξω τα πάντα......δηλαδή μπορώ να βαλω και τρέμολο σαν και αυτό της 170 η της 370???εαν ναι ποσω θα κοστηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/floyd_rose_original_vibrato_kit_black.htm

http://www.thomann.de/gr/wilkinsongotoh_vs100n_ch_tremolo.htm

Αλλα δε συμφερει αφου κοστιζει σχεδον οσο ολοκληρη η κιθαρα...

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπς δίκιο έχεις α τώρα να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά μιας και σας βρήκα σκέφτομαι εάν είναι να μαζέψω άλλα 100 ευρό να πάρω την 370 http://guitare.playback-europe.com/ibanez-rg370dxl-bk-7989.html από αυτό το κατάστημα στην Ελλάδα την έχουν 440 ευρό τη παίζει με αυτό το κατάστημα είναι όλα κανονικά στην τιμή δηλαδή και φπα και τα λοιπά εγγύηση έχει εάν την πάρω από εδώ? η κιθάρα λέει τίποτα η τσάμπα θα δώσω τα λεφτά α και σε περίπτωση που πάθη κάτι και χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εγγύηση τη γίνετε? και κάτι τελευταίο επειδή είμαι από χωριό θα μπορέσουν να φέρουν εδώ την κιθάρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου