Προς το περιεχόμενο

London International Music Show (LIMS)


makispoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τρωμε τσαμπα την βροχη στην Αγγλια,εκμεταλλευομαστε καθε ευκαρια για event και συναυλιες μιας και οι φιλοι μας οι Αγγλοι ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας (τουλαχιστον) σε αυτον τον τομεα.... Ετσι λοιπον βρεθηκα χτες 14/6 στο δυτικο Λονδινο στο εκθεσιακο κεντρο ExCel για να δω απο κοντά την έκθεση μουσικών οργάνων και τις live εμφανισεις. Ας αρχισουμε λοιπον από τα live.Την ημέρα σάββατο η σειρά των live εμφανίσεων ήταν η εξής:

 

1)Τελικός του Guitar Idol (ναι εχουν και απο αυτο) Όπου μπορουσες να δεις διάφορους κιθαρίστες να shred-αρουν ακαταπαυστα. Ηταν ενδιαφέρον γιατί πραγματικα αξιζαν ολοι οσοι ελαβαν μερος και πολλοι δαιγωνιζομενοι ηταν εφηβοι. Ο νικητης ηταν ενα παιδι απο την Βραζιλια που πραγματικα ξεχωρισε ενώ κερδισε και μια PRS custom 24 limited (απότι θυμαμαι ειπαν οτι ήταν μια από τις 16 σε ολον τον κόσμο).

2)Jamie Humphries, Dave Kilminster (επίσης κιθαριστας του Roger Waters) &  Guthrie Govern. Δυστυχως το σχημα άλλαξε τελευταια στιγμή διοτι ακύρωσε την εμφανιση του ο Richie Kotzen γεγονος που με ξενερωσε απίστευτα. Οπως και να εχει οι 3 αρθρογραφοι του guitar techniques δεν ειναι τιποτα τυχαιοι. Ξεκινησε λοιπον μια μπαντα με κιθαριστες τους 2 πρωτους παιζοντας καποια δικά τους τραγουδια ενώ πολλοί δυσαρεστήθηκαν που περιμεναν πολύ κιθάρα και φωναζαν Less vocals!More guitar! Αργοτερα εμφανίστηκε στη σκηνη ο Guthrie Govern και με τον Dave Kilminster στις ρυθμικες κιθαρες έπαιξε 5 τραγουδια από τον δίσκο του Erotic Cakes. Eιναι παιχταρας και τον απόλαυσα! Το σετ αυτο θα μπορουσε κανεις να το πει ο χωρος των Cornford...

3)Billy Sheehan. Το συγκεκριμενο σετ δεν το παρακολουθησα μιας και ηθελα να παω στον εκθεσιακο χωρο να δω και κανα οργανο....Toν εχω δει με τον Vai και δεν με ενθουσιαζει και πολυ ο τροπος που προσεγγιζει το μπασσο.

4) Paul Gilbert. Τον προλαβα στα τελευταια 2 τραγουδια μιας και ημουν στο εκθεσιακο χωρο. Επαιζε μονος πανω στην σκηνη με backing track. O ηχος του ηταν φοβερος αλλα το γεγονος οτι δεν ειχε μπαντα μαζι του με ξενερωσε καπως. Παντως ειναι κορυφη το ατομο και πολυ ευχαριστος τυπος.

5) Phil Hilborne. Ο τεταρτος αρθρογραφος του guitar techniques βγηκε με την μπαντα του και παιξανε τραγουδια σε φαση progressive rock,power metal (χωρις να ειμαι ειδημων στο στυλ ετσι καπως μου φανηκε). Αρκετα καλο live και πολυ καλες κιθαρες απο τον κ. Hilborne.

6)Yngwie Malmsteen. Πολυς κοσμος περιμενε να τον δει με αγωνια (εγω μονο γιατι δεν το εχω ξαναδει live). Αφου του χτισανε εναν τοιχο απο καμπινες και κεφαλες Marshall βγηκε με την μια τα χερια του πηραν φωτια. Πολυ εφετζιλικι, πααααρα πολλες πενες προς το κοινο και πολλές νοτες. Κι αυτος επαιξε πανω σε backing track και για 40 λεπτα περιπου. Κουραστηκα να σας πω την αληθεια μαζι του,τα 40 λεπτα ηταν υπεραρκετα.

 

Θα ακολουθησουν φωτογραφιες και review τις εκθεσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Paul Gilbert λιγο κουνημενος.

2) Phil Hilborne and band

3)15 κεφαλες 15 καμπινες 4x12. Ο Malmsteen επαιξε με την 2η κεφαλη στην τριτη σειρα πο αριστερα.

4) Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου