Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση-Πως πάνε τα πράγματα?



Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο αισιόδοξος πιστεύει ότι ζούμε στον καλύτερο δυνατό κόσμο, ενώ ο απαισιόδοξος φοβάται ότι αυτό είναι αλήθεια. Μια απλή ερώτηση λοιπόν για την οπτική των διαφόρων μελών της κοινότητας. Η ερώτηση είναι γενική και αναφέρεται στην αίσθηση, στο "αλγεβρικό άθροισμα" όλων τελικά των δραστηριοτήτων του ανθρώπου.

 

Γ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Γρηγόριε πες μου: Οι ζέμπρες .... είναι σαν άσπρα άλογα με μαύρες ρίγες ή το ανάποδο?

 

Εδώ ζέμπρα.

zebra-photo.jpg

 

 

H.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι ζέβρες είναι άλογα που φοράνε πυτζάμες

 

mhihi.gif

 

Λάθος, είναι γάιδαροι που φοράνε πιτζάμες!

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πραγματική πρόοδος θα είναι όταν γίνουν αποικίες και σε άλλους πλανήτες, και επίσης αυτό θα γίνει όταν παρθεί η απόφαση να πάψει να είναι ενεργοποιημένο στους ανθρώπους το γονίδιο της γήρανσης, να οριστεί η ηλικία των 35 χρονών η ανώτερη δυνατή αναπτυξιακή ηλικία στον άνρωπο, επεκτείνοντας την παραγωγική του δράση.

 

Οσοι μέσα στο φόρουμ αυτό είναι του ιατρικού χώρου η του χώρου της βιολογίας - γενετικής, μπορούν να σας επιβεβαιώσουν οτι ολη η υπαρξή μας καθορίζεται απο την λειτουργία των γονιδίων ,  η γήρανση εχει γονιδιακή ρύθμιση στον άνθωπο και καθορίζει την εξέλιξη και την διαβίωσή του, σε μέγιστο βαθμό σε σχέση με τα αίτια θανάτου απο εξωγενεις παράγοντες (ατυχήματα, πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες, βιολογικές επιθέσεις, πυρηνικούς ολέθρους, ολοκαυτώματα, ανθρωπος να σκοτώνει άνθρωπο κ.λ.π.)

 

Η τεχνολογία του γονιδιακού ελέγχου υπάρχει και εφαρμόζεται εν μέρει αρκετά χρόνια τώρα, και υπάρχουν θεωρίες οτι εφαρμόζεται και απο την αρχαιότητα (που δεν ασπάζομαι προσωπικά)

 

Απο αυτό το βήμα, θα μπορούμε να πούμε οτι η ανθρωπότητα θα εξελιχθεί, αν δηλαδή δεν βελτιώνεται μονό σε θέματα του τύπου, λιγότερη πείνα, λιγότεροι πόλεμοι, ίσες ευκαιρίες, ανετη και εξασφαλισμένη ζωή, λιγότερος πόνος και καταπίεση, λιγοτερες ανίατες νόσοι (και τέτοιες λεπτομέρειες lol)

 

Αντί λοιπόν να ασχολούνται τα μεγάλα μυαλά, να μην αναπτύσσονται εναλλακτικές οικολογικές τεχνολογίες, γιατι υπάρχει ακόμα πετρέλαιο να το πουλάμε υπερτιμημένο και να κονομάμε, και όπου αλλού υπάρχει, να δημιουργούμε τεχνητές αφορμές για πολέμους απελευθέρωσεις και προληπτικούς πολέμους, για να έχουμε δικαιολογία στρατιωτικής επέμβασης.

 

Στον καλύτερο δυνατό κόσμο......

 

Σήμερα το 1/3 του πλανήτη ζεί στην καλύτερη δυνατή γυάλα, και τα άλλα 2/3 του πλανήτη είναι οι εργάτες-δούλοι για την συντήρηση της γυάλας και του περιεχομένου της.

 

τι να το κάνω να βελτιώνεται η ζωή μου οταν ξέρω οτι θα έχει κάποιο σίγουρο τέλος - κάποτε, και συνήθως προς το τέλος να υποφέρω για αρκετό καιρό χωρις κάν να μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, και στο τέλος να πεθάνω σε ένα δωματιο με γύρω μου αγνώστους που να με κοιτάνε να ψυχορραγώ βουβοί και ανήμποροι. Δεν μου λέει κάτι .

 

Imo

 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδε κανείς σας τη μηχανή του χρόνου το προχθές; Μια και αναφερόταν σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει εδώ και πολλά χρόνια και έχω διαβάσει και αρκετά για αυτό, θα πω απλώς ότι όσο μαθαίνεις για τέτοια πράγματα δε μπορεί παρά να δεις ότι τουλάχιστον προχωράμε. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ιδανικά και όσο βρίσκεις λύσεις δημιουργείς και νέα προβλήματα, όμως υπάρχει πρόοδος. Φυσικά μιλάω για ένα μέρος μόνο του κόσμου..... ελπίζω (και προσωπικά πιστεύω) πως δίνοντας λίγο από την καθημερινή μας άνεση, λίγο πραγματικά, μπορεί να περάσει στον 21ο αιώνα και ο υπόλοιπος πλανήτης. Είναι θέμα πολιτικής, θέμα επιλογής, θέμα θάρρους. Αλλά αισθάνομαι τουλάχιστον άβολα να μιλάω για πρόοδο όταν συνάνθρωποί μας ζουν σε τραγικές καταστάσεις. Σταματάω γιατί πραγματικά αισθάνομαι τύψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι προοδευτικό όντως εν έτει 2008 να πεθαίνουν ανθρωποι απο τη δίψα, άλλοι να βασανίζονται μέχρι θανάτου, και άλλοι να αλληλοσκοτώνονται επειδή άλλοι το αποφάσισαν.

 

Παιδάκια που ζούν στην εκμετάλλευση και στην κακουχία,

 

Ποιος απο εμάς ακόμα τους 30-35  βλέπουμε μικρά παιδάκια και ενστικτωδώς θέλουμε το καλύτερο γι αυτά.

 

Υπάρχουν άνθρωποι στην εξουσία που εν μέρει εμείς οι ίδιοι τους τοποθετήσαμε εκεί και κάνουν το πάν για να καταστρέψουν κάθε ανθρώπινο πάνω μας, και που και πού μας πετάνε και κανα ψίχουλο για να μας κρατάνε.

 

Ολα αυτά μια μέρα θα αλλάξουν, ίσως όχι στον καιρό μας , οταν θα έρθει ο Εκλεκτός ( Οχι θεάνθρωπος και τέτοια), ενας απο εμάς που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στον σωστό δρόμο.

 

Ισως να είμαι εγώ αυτός, γιατι έχω την Λάμψη, αλλά δεν μου έχει δωθεί ακόμα η Δύναμη, μου είπαν οτι δεν είμαι έτοιμος ακόμα.

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου