Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για indie.


Mean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά παίζω indie rock και θα ήθελα να μάθω επείδη τώρα ψάχνομαι να πάρω κάτι ποιοι είναι καλοί γι' αυτό το ειδός φαντάζομαι κατι με καλά καθαρά?Αναφέρω επιρροές και ήχους συγκροτημάτων που "προσπαθώ" να φτάσω:Clap Your Hands Say Yeah,Strokes,Babyshamples,Franz Ferdinand,Yeah Yeah Yeahs,Wombats,Pixies,The Flaming Lips.

 

Το budget max 600 ευρώ

Και κάτι με λάμπα δεν θα με πείραζε αφού ρίχνω και καμιά μπλουζιά now and then.

And so castles made of sand melts into the sea.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπειδη υποθετω οτι θα χρειαζεσαι ενα ελαφρυ crunch θα χρησιμοποιησεις και πεταλι?Καλη περιπτωση αυτος http://www.dv247.com/invt/34791/ αλλα θα χρειαστεις οπωσδηποτε ενα distortion pedal.

Βεβαια εχεις και τον Blues Junior που ειναι νομιζω πιο πρακτικη επιλογη και ας ειναι πιο φθηνος απο το ποσο που θελεις να διαθεσειςhttp://www.dv247.com/invt/34790/.Μετα αν σου αρεσει το crunch των orange ενδιαφερον μηχανημα πρεπει να ειναι ο http://www.dv247.com/invt/50831/ αν και δεν τον εχω βρει καπου να τον ακουσω..

Προσωπικα,για το ειδος που θελεις να παιξεις κανε υπομονη,σου προτεινω να μαζεψεις λιγα ακομα και να αγορασεις τον AC15 με το Blue Bulldog ομως http://www.dv247.com/invt/37475/.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ο απλος ac15 θα σε καλυψει!!!!

 

γνωμη μου παντα!

 

και ειναι και μεσα στο μπατζετ σου!

 

Πιστευω το μεγαφωνο δινει ενα αρκετα σημαντικο 30%+ στον συνολικο ηχο και απο εναν Vox λειπει πολυ γιατι το μπλε ειναι αναποσπαστο κομματι του χαρακτηρα του.Απλα μπορεις να παρεις και τον απλο και αργοτερα που θα εχεις και παλι καποια χρηματα στην ακρη μπορεις και να προσθεσεις το μεγαφωνο..Μακροπροθεσμα ομως εισαι χαμενος γιατι πιο πολλα θα δωσεις τελικα ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολες σχεδων οι μπαντες που ανεφερες παιζουν με vox.εσυ γιατι να πας σε κατι διαφορετικο?μεταχειρισμενα voxakia υπαρχουν γενικα.οπωςδηποτε κατι τετοιο  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου