Προς το περιεχόμενο

οταν μιλαμε για συναισθημα...


ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια sorry εαν σας φανει ασχετο ,αλλα εχω παθει πλακα με αυτη την εκτελεση....αν θελετε ακουστε το αξιζει τον κοπο!!!!

 

 

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο συγκεκριμενος ειναι αδερφικος φιλος του Πασχαλη Τερζη και ηταν καλεσμενος στην εκπομπη , ηρθε απο Γερμανια οπου και ζει τα τελευταια χρονια.

Για τους λογους αυτους οσο να'ναι βγαινει κατι περα απο μια επαγγελματικη καθαρα συνεργασια της οποιας το συναισθημα λαμβανεται απο τον ακροατη μουσικο η μη  :)

www.myspace.com/costaexarhos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τραγουδια του στυλ Τερζη, Μητροπανου, κλπ εχουν συνηθως τονους feeling. Ομολογω πως αμα δεν ειμαι στα καλα μου και ακουσω κανενα τετοιο, βουρκωνω(δε κλαιω, μη με πειτε και γκαουλα)..... :-\

What frequency are YOU getting?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Πάρα πολύ μου άρεσε! Και είμαι κλασσικούρα και 4 χρόνια έξω και δε πολύ μ'αρέσει το λαϊκό! Αλλα αυτό ήταν άλλο πράγμα!!!!!!!!  :)

 

Παρατήρησα και για τον μπουζουκτσι και για τον Πασχάλη οτι είχαν δυναμικές και χρωματισμούς, πράγμα σπάνιο, τουλάχιστον στην εμπειρία μου! Ειδικά το μπουζούκι, είχε και βιμπράτο, και feeling και τα πάντα!

 

Ιγνάτιε: Σε ευχαριστώ που το έκανες post!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να εισαι καλα ΝΙΚΟΛΑ ...το εβαλα γιατι πιστευω υπαρχουν ελληνικα κομματια απειρως αξιολογα οπως αυτο ,το οποιο οταν το ειδα την πρωτη φορα στην εκπομπη πραγματικα εκλαψα....αν αυτο δεν ειναι κομματι που σε αγγιζει τοτε ποιο ειναι?μην μιλησουμε για ερμηνεια ΤΕΡΖΗ ....

 

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κορυφαίο κομμάτι σε κορυφαία εκτέλεση. Το έχω ξαναπετύχει να γίνεται λόγος διαδικτυακά γι' αυτό το κομμάτι, πιθανώς να ενδιαφέρουν κάποιους λίγα λόγια παραπάνω, όπως τα βρήκα σε διάφορα sites:

      Ο μπουζουκτσής λέγεται Γρηγόρης Τζιστούδης, συνόδευε τον Πασχάλη στα πρώτα τους βήματα, ενώ λέγεται πως το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν bonus track στο πρώτο cd του Πασχάλη (προσωπικά δε γνωρίζω). O Τζιστούδης πρέπει να ζει στη Γερμανία, έχει πρόβλημα αναπηρίας, ενώ στη συγκεκριμένη εκπομπή λένε ότι κάνει έκπληξη στον Τερζή, που εντείνει τη συγκίνηση (άσε που μάλλον το παίζουν απροβάριστα).

Το link από το youtube για όποιον τυχόν ενδιαφέρουν τα σχόλια είναι : http://ww.youtube.com/watch?v=3bnL2tC7sDI (βάλτε και το 3ο w  ;))

 

Το κομμάτι λέγεται "Ένας ευαίσθητος Ληστής" , Χατζιδάκις Γκάτσος, με πρώτη εκτέλεση αυτή του Γιώργου Ρωμανού.

Δεν ξέρω τις εκτελέσεις που είναι δισκογραφημένες αλλά διάβασα για Δήμητρα Γαλάνη (live) , Νένα Βενετσάνου και Αλκίνοο Ιωαννίδη (τηλεοπτική).

 

Η εκπομπή με λίγο ψάξιμο βρίσκεται, είτε ολόκληρη είτε το συγκεκριμένο απόσπασμα (για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται για καλύτερη ποιότητα).

 

Τα παραπάνω είναι απλή μεταφορά όσων διάβασα αλλού, επιφυλάσσομαι για την πλήρη ορθότητα τους.

 

Εσάς σας την σπάει που κλαίνε κάποια τηλεοπτικά φρούτα;

 

 

Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε (κουφαλες)  ;D  ;D αλλα, ο τυπος (για μενα) ειναι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ αποτυχημενος κιθαριστας (εξ ου και το βιμπρατο) που το γυρισε στην μπουζουκα για τα φραγκα (ενδεχομενως) η επειδη δεν τον επαιζε καμμια αλλη μπαντα (πιθανοτατα).

 

Δεν ειδα κατι το αξιολογο, τα χερια του (ειδικα το δεξι) ειναι "βαρια", και πολλες φορες παιζει αυτη την αηδια που παιζει κι ο Santana (τυπου c-b-a επαναλαμβανομενα ντιρι ντιρι)

 

Κι ο μονος λογος που γραφω και ασχολουμαι ειναι ακριβως επειδη ειδα τον τιτλο και νομισα οτι θα αντικρυσω κανα σολο του Albert King η του Andy Timmons. Aντιθετως επεσα πανω στα γαρουφαλα και στα ρεζερβε...

 

(Αυτη ειναι η γνωμη μου και εκφραζει μονο ΕΜΕΝΑ, don't try this at home)

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.....Αυτη ειναι η γνωμη μου και εκφραζει μονο ΕΜΕΝΑ, don't try this at home)

I tried it and I liked it  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου