Προς το περιεχόμενο

Σκυλος...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γεννάται το ερώτημα. Άμα τον πιάσεις τον καριόλη, του ρίχνεις το ίδιο οξύ του μαλάκα και να τον αφήσεις να πεθάνει στο δρόμο;;; ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!!!!!

 

Φίλαθλοι, μη βρίζετε...θα τιμωρηθεί η ομάδα μας.  :)

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Το πρόβλημα ξεκινά απ'το σημείο οπού υπάρχουν αδέσποτα, και πάρα πολλά μάλιστα.

 

Απλά να σε ενημερώσω ότι για τα αδέσποτα υπάρχουν ρυθμίσεις που πολλοί δήμοι ακολουθούν και προστατεύονται από την νομοθεσία.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το φαντάζομαι (φυσικά έφυγα απο Ελλάδα 4 χρόνια πρίν)! Απλά δεν είμαι σίγουρος αν εφαρμόζονται, αφού υπάρχουν αδέπσοτα τριγύρω και δυστυχώς οι ανεγκέφαλοι και αγρίκοι κάνουν αυτά που κάνουν.

 

Και φυσικά τα post μου απαντουν πιο πολύ στο ερώτημα "το θέμα είναι τι κάνουμε", που τέθηκε προς την αρχή. :)

 

EDIT: Θενξ για το λινκ πάντως! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ατατατα.Ρε λουστη να σου κοπει το π@π@ρι απο σουγια νηστικου ζητιάνου κ να το φάει μπροστά σου.

 

 

Ελεος οι τρισάθλοι ρε.Μαμω το ποδόσφαιρο  σας κ τη μαλακια που σας δέρνει.Αυτο μόνο...Ανεγκέφαλοι καρκινιάρηδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου,

 

Θα σε παρακαλούσα, επόμενη φορά που θα με κάνεις quote, να κάνεις όλες τις φράσεις και όλο το νόημα και όχι να πατήσεις σε ότι σε βολεύει για να βγεί άλλο πρόβλημα.

 

Τελικά ένα σκυλί, που δεν έχει σπίτι, μπορεί να έχει κάποια ασθένεια και τριγυρίζει ένα... δημοτικό σχολείο μπορεί να είναι πρόβλημα! Είπα και πριν ότι ΔΕΝ είναι λάθος του σκύλου φυσικά αλλά τον ανεγκέφαλων που τα παρατάνε στους δρόμους και της έλειψης κάθε είδους ελέγχου που υπάρχει στη χώρα μας.

 

Τώρα να με παρουσιάαζεις ότι για κάποιο λόγο μισώ τα σκυλια΄, δε μου πολυ αρέσει...

Συγγνώμη που το πήρες έτσι αλλά πίστεψέ με δεν ήθελα να σου την πω ούτε να σε βγάλω οτι εσύ μισείς τα σκυλιά και εγώ είμαι απέναντί σου και τα αγαπάω και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ούτως ή άλλως διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ποστ μου και δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αλλά δεν πειράζει. Επίσης όταν κάποιος κάνει quote μπορεί να θέλει να σχολιάσει μόνο κάποια από τα λεγόμενα σου και όχι όλο σου το ποστ ίσως και ως ένα σημείο για να σου δείξει οτι εκφράζεις λάθος κάτι που λες. Για παράδειγμα έλεγες οτι το πρόβλημα είναι τα αδέσποτα και μετά έλεγες οτι το πρόβλημα είναι στις αρχές που δεν κάνουν τίποτα. Αν είναι λοιπόν το πρόβλημα ένα άρρωστο αδέσποτο που είναι πρόβλημα όπως και οτιδήποτε κυκλοφορεί άρρωστο μέσα σε μια κοινωνία δεν φταίει το σκυλί και επίσης τότε θα πρέπει να λάβει ιατρική μέριμνα ή από τον τοπικό φιλοζωικό σύλλογο ή από τον δήμο. Ένα υγιές αδέσποτο δεν είναι πρόβλημα.

 

Sorry και πάλι αν το πήρες στραβά και πίστεψέ με δεν ήθελα να το πάρεις έτσι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως άν μπούμε στη λογική της εκδίκησης, είναι σάν να επικροτούμε την ίδια πράξη. Δηλαδή άν ο σκύλος είχε τρομοκρατήσει/δαγκώσει το παιδί του, δικαιολογείται να του ρίξει οξύ? Προφανώς όσο δικαιούμαστε και εμείς να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας στην "ιερή" οργή μας. Αυτό που πιστεύω ότι χρειάζεται είναι εφαρμογή του νόμου και ψυχίατρος για το δράστη. Και επειγόντως κοινωνική λειτουργός να δεί σε τί κατάσταση είναι η οικογένειά του. Και σίγουρα όχι κάποιον "φιλόζωο" αστυνομικό που με πρόσχημα τη δίκαιη αγανάκτηση θα βγάλει τα σαδιστικά του απωθημένα ρίχνοντας μερικές ψιλές. Άν ποτέ βρεθεί ποιός είναι βέβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Είπα για το quote, γιατί άλλαξες το νόημα αυτών που είπα.

 

Ναι, τα αδέσποτα (τα πολλά και τα ανεξέλεγκτα και τα μη-υγειή) είναι ένα πρόβλημα. ΔΕΝ φτάινε αυτά! Άλλος φταίει: ΕΜΕΙΣ!

 

Αν πάρεις τις πάραπανω 3 προτάσεις και αφερέσεις τις 2 βγαίνει μισό το νόημα. Έκανα απλα μια ανάλυση, αντί να αρχίσω να δηλώνω πόσο μαλάκας (που είναι προφανώς) ο τύπος που το έκανε. Σχολίασα ότι για κάποιον κόσμο, μπορεί να αποτελέι πρόβλημα ένα αδέσποτο σκυλί. Δε σημαίνει φυσικά ότι μπορεί να καταφεύγει σε οξέα και ότι άλλα μονάχα ένα άρωστο μυαλό θα κατέφευγε! Αλλα ισχύει, ότι ένα αδέσποτο σκυλί πιθανόν να αποτελεί ένα θέμα.

 

Δε φταίει το σκυλί, και φυσικά η λύση δεν είναι η φόλα ή ακόμη χειρότερα ο βασανισμός ή τα οξέα κλπ.

 

Και να επαναλάβω, ότι σίγουρα έχω ακούσει το όνομα της φιλοζωικής εταιρίας, και είμαι σίγουρος (και μετά απο το λινκ που μου δόθηκε) ότι υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί και ότι και οι δήμοι υπάρχουν και η νομοί φροντίζουν για το θέμα.

 

Έλα που όμως 4 χρόνια στο Λονδίνο (και τις περι περιοχές, λίγο έξω απο τον M25 για όσουν ξέρουν) ένα αδέσποτο δεν είδα! (για παράδειγμα το Λονδίνο, αφού έχω εμπειρία. Έτσι για να πούμε ότι ΕΙΝΑΙ δυνατόν να υπάρχει επαρκείς έλεγχος)

 

Συμπέρασμα;

 

1. Τελικά φταίμε! Εγώ, εσύ, η θεία μου, κλπ. Απο κάπου έρχονται αυτά τα άμοιρα και αθώα ζώα!

2. Τελικά υπάρχει και περίπτωση να μην γίνεται η δουλειά του ελέγχου αρκετά καλα. (όποιος και να είναι, ιδιωτικός, δημόσιος, δημοσίου έργου, η φιλοζωική ή οι εκάστοτε δήμοι κλπ. ΔΕΝ ονομάζω και δεν κατηγορώ αφού δε γνωρίζω συγκεκριμένα. Εικασίες κάνω)

 

Τέλος πάντων κάπως έτσι το βλέπω. Νομίζω ότι δεν αντιφάσκω κάπου... αλλά... αν είναι πείτε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως άν μπούμε στη λογική της εκδίκησης, είναι σάν να επικροτούμε την ίδια πράξη. Δηλαδή άν ο σκύλος είχε τρομοκρατήσει/δαγκώσει το παιδί του, δικαιολογείται να του ρίξει οξύ? Προφανώς όσο δικαιούμαστε και εμείς να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας στην "ιερή" οργή μας. Αυτό που πιστεύω ότι χρειάζεται είναι εφαρμογή του νόμου και ψυχίατρος για το δράστη. Και επειγόντως κοινωνική λειτουργός να δεί σε τί κατάσταση είναι η οικογένειά του.

Ναι, και να του πάρουμε και δώρο μια τηλεόραση για να αισθανθεί καλύτερα, γιατί προφανώς ήταν πολύ πιεσμένος για να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσως και μια προπληρωμένη πιστωτική κ ένα σπίτι στην παραλία... Ίσως και μια βάρκα... Ναι, ναι, και μια βάρκα... Πόσο θα τον βοηθούσε μια βάρκα. Μαλλον φταίει το κράτος που δε μας δίνει βάρκες.

 

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

 

α. Δε λέω σοβαρά να του ρίξουμε οξύ στη μούρη, σχήμα λόγου ήταν.

β. Αυτή η καραμέλα ότι είναι το ίδιο να μου σκάσει κάποιος ένα μπουκέτο στη μούρη απρόκλητα και το ίδιο να του ρίξω κ εγώ ένα σε απάντηση είναι παιδαριώδης. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ άνθρωπο στη ζωή μου, και ελπίζω να μην το κάνω κιόλας, αλλά ας μην λέμε ό,τι μας κατεβαίνει.

γ. Επίσης αυτή η καραμέλα ότι όποιος είναι ΚΑΘΑΡΜΑ και κάνει το χ απάνθρωπο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ασθενής ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΠΟΤΕ ως ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ είναι πολύ εύκολη στα λόγια, αλλά νομίζω ότι τους ανθρώπους τους κρίνουμε από τις πράξεις τους κ τέρμα. Εκτός προφανώς αν μιλάμε για κλινική περίπτωση.

δ. Δεν είναι το ίδιο να ρίξεις οξύ στο σκύλο που δάγκωσε το παιδί σου με αυτό που είπα (επαναλαμβάνω ότι προφανώς δεν το εννοούσα κυριολεκτικά, αλλά και πάλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!) Έλεος δηλαδή σοβαρά εξισώνεις την πράξη του να δαγκώσει ένας σκύλος ένα παιδί (που είναι κάτι που ΔΕΝ επιδέχεται τιμωρία, αφού είναι μέσα στη φύση του σκύλου να φοβηθεί από μια άγαρμπη κίνηση ενός αγνώστου και να του κόψει ένα δάγκωμα) με το να πάει ένας άνθρωπος (που υποτίθεται ότι έχει περισσότερο μυαλό και τον διαχωρίζει από τον σκύλο η ΕΥΦΥΙΑ) και να ρίξει σε ένα σκυλί οξύ;;;; Και επειδή το δάγκωμα δηλαδή του σκύλου δεν πρέπει να τιμωρηθεί άρα κάποιος που ρίχνει οξύ σε έναν σκύλο επίσης δεν πρέπει να τιμωρηθεί; (το ξέρω ότι δεν είπες αυτό, αλλά αν δεχθούε τη σύγκριση που έκανες, τότε θα πρέπει απαραίτητα να δεχθούμε και αυτήν εδώ.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου