stratos1 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 ενδιαφερομαι να αγορασω ντραμς για αρχαριο εχετε να προτεινετε κατι?δεν εχω ιδεα απο ντραμς... στο θωμα εχω δει κατι σετ...τη βοηθεια σας παρακαλω.. www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Τα χρηματα που διαθετεις πες μας ,προφανως θα θες και ενα πεταλι μονο η διπλο, βασεις και πιατινια σωστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 θελω ενα ολοκληρωμενο σετ μεχρι 400-500 ευρω.για εκμαθηση ειναι οποτε δεν με νοιαζει αν δεν ειναι κ το καλυτερο. www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Για τα χρήματα που λές θα σου πρότινα http://www.thomann.de/gr/sonor_special_edition_505_stage_set.htm με 479 ευρώ (έχει πιατίνια) Δες και αυτό, αν μπορεί κάποιος ας εκφέρει άποψη αλλά εμένα μου φαίνεται καλή προσφορά http://www.thomann.de/gr/premier_olympic_rock_22schwarz.htm Έχει hihat, crash/ride Αν μπορείς να πάς λίγο παραπάνω (+200 euro) δες την imperialstar http://www.thomann.de/gr/tama_imperialstar_standardmcsbk.htm H oποία έχει τα meinl mcs μέσα. Tσέκαρε και κανενα μεταχειρισμένο σε τέτοια τιμή, ίσως βρείς κάτι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις για μενα οποτε κοιτα ποιο σετ σου αρεσει εμφανισιακα και δινει και πιατινια μαζι και βασεις και εισαι οκ για ξεκινημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 ευχαριστω πολυ! www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Κι εγώ φυσικά θα σου πρότεινα τα ηλεκτρονικά millenium/alesis για τα οποία αν ψάξεις θα βρεις και εκτενές review μου εδώ στο noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Καλη λυση και αυτη αν δεν την εχει σκεφτει ο φιλος η πιστευει οτι θα εχει προβλημα με τον ηχο αγοραζοντας ενα ακουστικο σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 τι προβλημα να εχω με τον ηχο?ηλεκτρονικα ντραμς γιατι?ειναι καλυτερα? www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Όταν σου λένε πρόβλημα με τον ήχο εννοούν πρόβλημα με τη φασαρία (φασαρία για τους γείτονες, για εμάς απόλαυση :D) Αν όμως δεν έχεις το πρόβλημα αυτό τότε πήγαινε για ακουστικά, εμένα προσωπικά τα ηλεκτρονικά με ξενερώνουν (αν και σε 1 χρόνο θα μου είναι απαραίτητα :-\) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση