Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Micheal Kelly


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,ξεκινησα στα μαγαζια της Αθηνας να ψαχνω για μια κιθαρα με ευελιξια σε ηχους,με καλο στησιμο ,καλο intonation και ανετη ταστιερα γυρω στα 1000 ΕΥΡΩ.Αφου επαιξα με διαφορες γνωστες σε ολους μας μαρκες αρχισα αναγκαστηκα να κινουμε σε πιο απαγορευτικες τιμες και εφτασα να σκεφτομαι για PRS γυρω στα 2000 με 2500ευρω.. οταν ειχα απογοητευτει πια και ημουν ετοιμος να φυγω αποφασισα πως αν ηταν να χρεωθω γερα ας κοιταζα και καποια Suhr η και Heritage,πριν καν δοκιμασω καποια απο αυτες ο Παναγιωτης μου προτεινε να παιξω με τις Micheal Kelly και ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ... με περιπου 600ευρω ειμαι κομπλε.. Η Ερωτηση μου ειναι (για οποιον εχει ηδη καποια απο αυτες )αν βγαζει προβληματα.. Η αν εχετε ακουσει απο καποιο φιλο σας μια οποιαδηποτε ιστορια.. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κιθαρες δεν ειναι...αυτοκινητα για να σου ...βγαλουν προβληματα..

 

ειτε ειναι κιθαρα αξιας 30.000 ευρω ειτε 500 η πιθανοτητα να ..στραβωσει το μπρατσο (γιατι μονο αυτο μπορω να φανταστω σαν πραγματικα σοβαρο και "αδιορθωτο"  προβλημα σε μια κιθαρα αν και εχω να δω χρονια κιθαρα με στραβωμενο(twisted) μπρατσο μια και ολοι οι κατασκευαστες εδω και ...αιωνες τα ιδια πανω κατω kiln dried ξυλα χρησιμοποιουν,ενω εχουν μαθει πλεον ακομα και οι Iνδονησιοι πως να κατασκευαζουν σωστα ενα μπρατσο... ;D ) ειναι ακριβως η ιδια.

 

δεδομενου οτι η κιθαρα σου θα κατασκευαζεται σιγουρα σε καποιο απο τα μεγαλα κορεατικα εργοστασια τα οποια κατασκευαζουν φασον τις περισσοτερες mid priced κιθαρες στον κοσμο,μια χαρα κιθαρα θα σου βγει.. ;)

 

επισης εχω ακουσει οτι η συγκεκριμενη μαρκα χρησιμοποιει υψηλης ποιοτητας ηλεκτρονικα και brand name hardware.

 

απο εκει και περα απο τη στιγμη που την αγορασες σε αψογη κατασταση οτι ειναι να..παθει το εχει ηδη παθει,μονο μην την παρεις μαζι σου στο αντισκηνο στην παραλια.. :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν σου αρεσει, αγορασε τη. Το after sales support που προσφερει ο Παναγιωτης ειναι υποδειγματικο. Επισης τις μαρκες που φερνει τις διαλεγει προσωπικα, δε κανει τυχαιες επιλογες και η εμπειρια του ειναι μεγαλη. Ισχυει οτι γραφτηκε παραπανω, οι Κορεατες εχουν ανεβει παρα πολυ στην κατασκευη ηλ. εγχορδων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου τυχαια περασε μια απο τα χερια μου.

Ειχε και καλους μαγνητες  steve smith.

Εαν εχεις χρηματα παρε κατι ποιο καλο.

Εαν δεν εχεις  να περιμενεις. :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου