Προς το περιεχόμενο

ασκησεις για σολο???


warrel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ασκησεις για σολο δεν υπαρχουν αλλα υπαρχουν ασκησεις για τεχνική.Αφου λυθουν τα χερια σου και μαθεις και την αρμονια την απαραιτητη για αυτο που θες να παιξεις μετα προπονησε και βγαζεις τα σολα σου.

http://www.jazzguitar.be/guitar_technique.html   Εδω εχει ασκησεις για τεχνικη και γενικα ολο το σαιτ εχει και αρμονια που σε βοηθαει σε οτι σταδιο κι αν εισαι και για ολα τα στυλ μη μασας που λεει παντου τζαζ.

 

Μετα αλλος τροπος για να "μαθεις" σολο ειναι να κατσεις να βγαλεις τα σολα των αλλων διασημων παιχτών.Ετσι θα δεις πως σκεφτεται ο σολιστας και αν σου αρεσουν καποια κλισε του ή ο τροπος προσεγγισης του σε κατι συγκεκριμενο το κλεβεις και το προσαρμοζεις στο δικο σου παιξιμο.

 

Υπαρχουν πολλα πραματα δωρεαν στο ιντερνετ γι αυτο που θες...ψαξε αφοβα και κανε οτι μπορεις τπτ δεν παει χαμενο ακομη και τα λαθος θα σε βοηθησουν για παρα περα.Απλα μην μενεις στην κουβεντα....παιζε συνεχεια.

 

Καλη τυχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν πηρες βοηθεια και απ' την προταση που σου εκανα παντως μπορεις αν θες να μας πεις περισσοτερες λεπτομεριες για το τι ακριβως κανεις και δεν σου βγαινει....Αυτο που εγραψες στην αρχη δεν λεει πολλα για το τι ξερεις θεωρητικα και που θες να το πας το πραμα....Τεχνικα επισης παλι δεν αναφερεται οποτε και γω εγραψα πανω στην γενικοτητα μια ακομη γενικοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου