Προς το περιεχόμενο

Αστειες εμπειριες με μουσικους


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες. Ω ναι ξαναχτυπαω με ενα θεματακι παλι περι ανεμων κ υδατων κ ελπιζω να μην εχω παλι επιθεσεις κ αρχισω να λεω τα δικα μου. :) Το θεματακι σημερα εχει να κανει με αστειες εμπειριες με μουσικους που εχουμε συνεργαστει κ εχουν να κανουν με στουντιο η live. Καθως επισης κ πλακες που εχουμε σκαρωσει σε μουσικους. Ακουω αποψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ας κανω λοιπον την αρχη. Καποτε επαιζα με εναν κιθαριστα ( ο θεος να τον κανει  κιθαριστα) κ οταν πηγαμε μια φορα στο στουντιο εβαλε τη κιθαρα του σε ενισχυτη μπασσου. ο στουντιας του λεει " φιλαρακι εδω ο ενισχυτης ειναι για μπασο" κ τι απαντησε ο κιθαριστας? " Η κιθαρα μου ειναι μπασσα".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε παλιό γκρουπ που ήμουν ο τραγουδιστής αποφάσισε κάποια στιγμή να μην τραγουδάει πλέον τα ρεφραίν των τραγουδιών στην πρόβα... για να μην χαλάσει η φωνή του  ;D

 

 

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποτε επαιζα με εναν κιθαριστα που ερχοταν μονιμως αδιαβαστος. Κ οχι μονο αυτο αλλα σολαρε συνεχεια με σκοπο να σπαει τα νευρα ορισμενων απο το γκρουπ κ οταν του τη λεγαμε τι εκανε? ειρωνευοταν τους παντες λεγοντας μας ποσο κατωτεροι μουσικοι ειμασταν για την ιδιοφυια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω πολλες τετοιες αστειες εμπειριες με αλλους μουσικους σε στουντιο και live αλλα καλυτερα να αρχισω απο εμενα παρα να σκαβω λακους...για αλλους.επαιζα σε ενα μαγαζι (λαικα) και σε καποια στιγμη παιρναμε στα ζειμπεκικα.ειμουνα στημενος σε μια γωνια του μαγαζιου ωσπου μια στιγμη ειπα να σηκωθω απο σκαμπο για παιξω λιγο ορθιος καθως εκανα τη κινιση βρηκαν τα κλειδια του μπασου στο τοιχο και ξεκουρδιστικαν 2 χορδες...δεν χρειαζετε να συνεχισω,μεχρι συγχαριτιρια πηρα απο το μαεστρο στο τελοσ της βραδιας για το κατορθωμα μου!!!

www.myspace.com/dimitrisdimas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμεις μια φορα δε μπορουσαμε να βρουμε τον μπασσιστα για να παμε για προβα, οποτε ενας απο τους κιθαριστες, προτεινε να φερει εναν φιλο του (κιθαριστα) για να παιξει μπασσο...

Καποια στιγμη πηρε την κιθαρα (ο "μπασσιστας") κ εκει που παιζαμε Puressence (another day another night) o αλλος σολαρε bluesιες και τα εσκισε ολα...

Εκτος του οτι μας ειχε σπασει τα νευρα σ αυτη την 3ωρη προβα, επειδη νομιζε οτι ειναι ο καλυτερος!!!!

 

Φοβαμαι οτι μπορει να ειναι κ νοιζας... :S

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,

 

πιστευω οτι αυτο το θεμα θα ειναι αν μη τι αλλο απολαυστικο. Ας δωσω λοιπον κι εγω τον οβολο μου με μια (ισως επανελθω κι αργοτερα γιατι εχω... πολλες). Ονοματα ομως δεν λεω γιατι εχω συνεργαστει με αρκετους που ισως τωρα να τους ξερετε ολοι (η οι περισσοτεροι) αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια. Οκ?

 

Καποτε λοιπον, βοηθουσα μια μπαντα, αν και κιθαριστας εκανα χρεη μπασσιστα, μεχρι να βρεθει αντικαταστατης, δεδομενου οτι υπηρχαν συναυλιες. Σε μια λοιπον απο αυτες, ξεκιναει ο .....lead κιθαριστας να κανει ενα απο αυτα τα ....υπερμεγεθη σολο που τελειωνουν την αλλη μερα. Εκτος απο αυτο το προβλημα ο εν λογω ειχε και προβλημα με την ενταση. Ηθελε ΜΟΝΟΝ αυτος να ακουγεται. Εν μεσω λοιπον του.... σολο, παει στον 2ο κιθαριστα και του λεει "Χαμηλωσε". Χαμηλωνει αυτος, παει παλι μετα απο λιγο και του λεει παλι "Χαμηλωσε". Γινεται αυτο κανα 2 φορες ακομα, τα παιρνει ο κιθαριστας και ΚΛΕΙΝΕΙ τελειως. Παλι λοιπον ξαναπαει και του (ξανα)λεει "ΧΑΜΗΛΩΣΕ"  ;D  ;D  ;D  ;D

 

Περιμενετε δεν τελειωσε....

Γυρναει λοιπον ο 2ος κιθαριστας και του λεει δικαια τσαντισμενος "Κλειστος ειμαι ρε μ@λακα". Τοτε αυτος γυρναει στον DRUMMER και του λεει "ΡΕ, ΕΣΥ ΜΕ ΘΑΒΕΙΣ?????"

Α, ρε εποχες..... There was a time (lucky number slevin, μολις το ειδα, ταινιαρα, ασχετο)

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάρος συμμετέχω στην ορχήστρα του τάγματος και ετοιμάζουμε πρόγραμμα για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων. Ο τραγουδιστής ως γνήσιος λάτρης του Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγουδούσε όλα μα όλα τα τραγούδια αλά κουρσάρος. Από Πουλόπουλο μέχρι Διονυσίου.Λόγω υποχρεώσεων, στρατός γαρ, έχω χάσει δυο πρόβες που αποδείχθησαν σημαντικές. Εχει αλλαχθεί τόνος σε ορισμένα τραγούδια,έχουν προστεθεί και αφαιρεθεί τραγούδια και φυσικά κανείς δεν με έχει ενημερώσει.

Ξεκινάμε να παίζουμε κανονικά στην εορτή και μετά από μερικά τραγούδια ανακαλύπτω ότι παίζω στο γάμο του καραγκιόζη. Συζητώ με τον πληκτρά που είναι χρόνια στο κουρμπέτι επαγγελματίας.

-Ρε συ αλλάξατε τόνο;

-Ναι, δεν του βγαίνανε;

-Που τα παίζετε;

-Τι να σου λέω τώρα...

-Ακούγομαι χάλια

-Λοιπόν σε αυτά που αλλάξαμε τόνο μην παίζεις

-Και τι θα κάνω την γλάστρα ;

-Απλά κούνα τα χέρια και ότι προλάβεις βγάλε, έτσι και αλλιώς μετά από λίγη ώρα θα ακούν ότι θέλουν.

 

Λοιπόν όλη η γιορτή βγήκε με εμένα να βαράω νότες ότι νά'ναι. Ως γνήσιος bedroom player δεν είχα και ανάλογη εμπειρία και κοκκίνιζα από ντροπή.

 

Τελικά στο τέλος έλαβα και συγχαρητήρια από αξιωματικούς έμπειρους στη λαϊκή διασκέδαση. Το απίστευτο ήταν όταν ποντιακής καταγωγής λοχαγός με αγκάλιασε και μου εκμηστηρεύτηκε πως έπαιξα καταπληκτικά τα ποντιακά. Μόνο που εγώ στο πρόγραμμα δεν συμμετείχα καν στα ποντιακά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι ,που αλλου, στο στρατο και παιζω ντραμς στην ορχηστρα που θα δισκεδαζε τους ντακους στο "κεντρο αναψυχης" τους.

 

εκτος απο εμενα στα ντραμς παιζουν και 2 πολυ γνωστοι ροκ κιθαριστες (τερατα γνωσεων και τεχνικης και οι δυο) μονο που ο ...ενας παιζει μπασο και ο αλλος.....μπουζουκι μια και ο....μονιμας επιλοχιας ειναι ροκας και θελει να παιξει και καλα κιθαρα... ;D ;D

 

ο τυπος ειναι αθλιος αλλα βεβαια μας εχει λουφαξει χοντρα για κανα μηνα οποτε κανουμε τους κινεζους...

 

ερχεται λοιπον η μερα της...γιορτης και αρχιζουμε να παιζουμε τα γνωστα :"Iτια","Λιγαρια",¨Τα μαυρα ματια σου","Μελαχρινακι" κτλ.

 

καποια στιγμη ο ταξιαρχος (!) λεει :"δεν παιζετε και κανα "ξενικο" ρε παιδια να χορεψουν και τα παιδια (τα..βλασταρια τους)?

 

ξεκινα λοιπον ο καγκουρας ο επιλοχιας ,τι αλλο,το smoke on the water (το οποιο φυσικα δεν το εχουμε προβαρει...) και φυσικα αρχιζουμε να παιζουμε ολοι στο γαμο του καραγκιοζη....απο τραγικη κακοτυχια του οταν ερχεται η ωρα του...σολο (το οποιο ετσι κι αλλοιως θα το σκοτωνε) του...σπαει η χορδη και παθαινει πανικο...αταραχος επεμβαινει ο ...μπουζουκτζης ο οποιος κανει και μαμω τα μπουζουκοσολα στο κομματι!

 

το πιο ωραιο ειναι οτι μετα ενας "ροκας" λοχαγος εδωσε ευσημα  στον επιλοχια για την...σολαρα που εριξε στο κομματι!! ;D ;D

 

Αλλη φαση στι Αμερικα...μπαινει στο συλλογο Ελληνων φοιτητων στο πανεπιστημιο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ομογενης με κουστουμια,μπριγιαντινη στο μαλι και κιτρινο νυχακι και φωναζει :

 

"ρε παλικαρια παιζει κανεις εδω μεσα ΑΡΜΟΝΙΟ?"

 

"EΓΩ" πεταγομαι

 

"Και με τα ΔΥΟ χερια?" με ρωταει

 

"Ναι" του λεω

 

'ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ" μου λεει ;D (και ετσι ξεκινησε μια λαμπρη καρριερα στα σκυλαδικα της ΝΥ  που εκτος απο ..πλουσιο με εκανε και ..ανθρωπο μια και γνωρισα απο κοντα την ελληνικη μουσικη")

 

Αλλη φαση (Παλι στης ΗΠΑ)

 

Στηνουμε να παιξουμε σε γαμο τρομερου καραβλαχου στη Βοστωνη (με τρομερα ΛΕΦΤΑ ομως.. ;D)

 

Παω να στησω τη...Farfisa αλλα επεμβαινει ο μαεστρος...."σημερα θα παιξεις...κλαρινο" μου λεει.. ;D ;D

 

"μα ΔΕΝ ΞΕΡΩ κλαρινο,δεν εχω πιασει ποτε μου" του λεω

 

"ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ μου λεει ,θα το κρατας και θα κανεις πως φυσας και απο πισω ο Μητσος (συνθεσαϊζερ) θα παιζει για σενα!Τι να κανουμε αφου μας ζητησαν να παιξουμε μονο δημοτικα!" ;D ;D

 

Περιτο να σας πω οτι τοση πολυ χαρτουρα δεν ξαναεβγαλα ποτε στη ζωη μου!ΚΛΑΡΙΝΟ και παλι ΚΛΑΡΙΝΟ!! ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου