Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης μπασου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να κανω μια αποπειρα  (οχι αυτοκτονιας ακομα)  να αγορασω ενα μπασσο  4χορδο  CORT ACTION απο τον θωμα , απο ενισχυτη εχω ενα 5w  valvee ibanez αλλα δεν νομιζω να κανει , μπορω να κανω τον valvee μηπως προενυσχiση  και να ακουω το μπασσο απο τα μονιτορ resolv 65a (quitar rig κτλ ) , η μηπως να αγορασω τον laney 15w ?

http://www.thomann.de/gr/behringer_vtone_bass_bdi21_analog_modeling_preamp.htm αυτο τι ειναι  προενυσχηση για μπασσο?  κανει δουλεια?

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραίτητα θα πάρεις ενισχυτή και θα σε πρότεινα peαvay(σκυλιά), ή warwick(δεν έχω ακούσει τα μικρά μοντέλα)... μακρυά απο Laney(το συγκεκριμένο θα 'κλάνεί' το ηχείο) και Behringer(το ίδιο πραουτς δλδ!)...Μάλιστα επειδή θα διαπιστώσεις οτι τα 15w είναι λίγα για μπάσσο (θα σε πρότεινα τουλάχιστον 60w) σίγουρα θα παίζεις και τα monitor σου παράλληλα γιαυτό και φρόντισε να παίζουν στην ίδια φάση (και να έχει ο ενισχυτης έξοδο line out...)

αντι για το πεταλάκι  αυτό θα σε πρότεινα μια μεταχειρισμένη πεταλιέρα ή ενα πετάλι compressor και eq

Για να προλάβω οσους πούνε οτι 60w είναι πολλα για το δωμάτιο απλά να έχεις υπόψη οτι τα (υπο)μπάσσα στο μπάσσο πρέπει και να τα ψιλονιώθεις(απλά το λέω γιατι επαιζα με έναν ibanez 25w κιθάρας και ακουστικά για κανα χρόνο και μετά κατάλαβα....!)

Όλα αυτα πάντα υποκειμενικά ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου