Προς το περιεχόμενο

Μουσική Διαφήμισης Grant's


Bakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αρκετά χρόνια που ψάχνω αυτό το κομμάτι. Πρόκειται για μια παλιά διαφήμιση του Grant's Whisky σε Σκοτσέζικο/Ιρλανδικό περιβάλλον/στυλ όπου σε ένα μπαρ (στην μέση του πουθενά σε κάτι καταπράσινα λειβάδια) μπαίνουν κάτι τύποι...και σε κάποια φάση ανεβαίνουν πάνω στο μπαρ και ξιφομαχούν. Όχι απειλητικά βέβαια...περισσότερο θυμίζει μια παρέα που κάνει τον χαβαλέ της.

 

Anyway...το κομμάτι που παίζει όλη αυτή την ώρα είναι κέλτικου στυλ ΜΕ ΒΕΑΤ!!! Ιρλανδο-Σκοτσεζο-πιπιζοφέρνει και τα μπίτια ψιλοβαράνε!!! Κάτι σαν Hevia ας πούμε...περίπου.

 

Μέχρι και στην Grant's έχω στείλει mail τα τελευταία 3-4 χρόνια...αλλά με γράψανε! Φοβάμαι πως βλέπουν τα αρχικά του ονόματος μου που στα "Αμερικάνικα" είναι J.B και με περνάνε για ανταγωνιστή!!! :lol:

 

Αν κάποιος από εσάς έχει δει και θυμάται τη διαφήμιση και γνώριζε το κομμάτι...ας μου το πει επιτέλους!!! Αν και όπως λέει και η Ζουμπουλία,η κατάσταση είναι κάπως..."Shit High And Watch!!!"

 

 

Υ.Γ Αν δεν το ξέρετε το κομμάτι...μην αρχίσετε να γράφετε ό,τι σας κατέβει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου