Προς το περιεχόμενο

εχει καποιος εμπειρια απο e-bay?


funkysoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι με p.m. παιδια,θα ηθελα να μαθω και εγω μερικα πραγματα για το ebay μεσα απο τon διαλογο σας .......

που μπορει να μην τα ειχα φανταστει και να την πατουσα καπου,γιατι σκεφτομαι να ξεκινησω....

ας πουμε με την paypal αν κανεις verified την καρτα σου υπαρχει κανενας κινδυνος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σας πώ ένα προσωπικό παράδειγμα, για να καταλάβετε τι εστι Paypal. Eιχα αγοράσει ένα σώμα από μεγάλο μαγαζί  lisensed by fender. Πλήρωσα κανονικά και περίμενα. Γεγονός ότι δεν βιαζόμουν ιδιαίτερα. Στο μήνα τους έστειλα ένα mail και μου απαντήσανε ότι οι όροι λένε παράδοση 35 ημέρες μετά τη πληρωμή. Τους ξαναξέχασα. Στο δίμηνο τους ξαναέστειλα mail. Με γράψανε κανονικά. Εκεί άρχισα να ανησυχώ. Την επόμενη εβδομάδα κατάλαβα ότι ήμουν εκπρόθεσμος (το Paypal σου δίνει όριο 60 ημέρες να διαμαρτηρηθείς και να σου πιστώσουν τα λεφτά μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας) κατά 5 ημέρες. Σίγουρος ότι έχω χάσει τα λεφτά μου, έστειλα mail αυτή τη φορά στο contact του paypal, εξηγώντας και παραθέτοντας τα mails με το e-store (πάντα να κρατάτε την αλληλογραφία μέχρι να παραλλάβετε), λέγοντας ότι γνωρίζω ότι είμαι εκπρόθεσμος, ότι ξέρω ότι το Paypal δεν έχει ευθύνη, ότι μια άτυχη στιγμή δεν θα με κάνει να χάσω την εμπιστοσύνη μου σε αυτούς αλλά ότι θεωρώ καθήκον μου να τους ενημερώσω για το συμβαν. Έστειλα το mail Παρασκευή στις 6 το απόγευμα. Για μεγάλη μου έκπληξη 15 λεπτά μετά είχα ένα μακροσκελές mail από το Paypal, που ναι μεν μου έλεγε ότι είμαι εκπρόθεσμος αλλά με ενημέρωνε για μια σειρά από μέτρα που μπορούσα να πάρω. Μέχρι link στο site της Αμερικάνικης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μου έδωσαν μεταξύ των άλλων. Έκανα copy-paste από το mail του Paypal  και το έστειλα στο κακό μαγαζί...και έφυγα για Σαββατοκύριακο. Δευτέρα πρωί βρήκα 2 mails να με περιμένουν, ένα από τον μαγαζάτορα και ένα από το Paypal που με ενημέρωναν ότι το πακέτο μου έφευγε από Αμερική. Την επόμενη μέρα μου ήρθε mail από το Paypal με tracking number της USPS. Το ίδιο το Paypal μου έστειλε το δέμα!!!!!!!Και όλα αυτά για ένα κόστος 150&.

Συμπέρασμα, οι Αμερικάνοι είναι βλάκες, ηλίθιοι, σφαγείς των λαών και πολλά άλλα...αλλά στο ηλεκτρονικό εμπόριο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου