Προς το περιεχόμενο

Γιωργος Μποκος?


warrel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κι εγω θα παω για τσιπουρα στον μποκο σε λιγο. τι λετε . να παω? :) :) :)

 

με το συμπαθειο φιλε warrel , αλλα δε φτανει που δε ξερουμε τον Γιωργο Μποκο , δε μας λες και τι οργανο παιζει να googlαρουμε και να τον βρουμε πιο ευκολα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αα τον βρηκα ! ειναι ο κιθαριστας τον rotting christ . respect για το γκρουπ.Ειναι γκρουπαρα.

Για τον  μποκο δεν εχω αποψη, σορι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία αποκλειστική πληροφορία: όταν έχουμε το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά, αν πατήσουμε το πλήκτρο "W", εμφανίζεται το ΤΕΛΙΚΟ "ς"!!!  ;D ::) ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως, αν θέλετε να μιλήσουμε ολίγον τι σοβαρά, το ότι παίζει κάποιος σε ένα (γνωστό) συγκρότημα πάντως, δεν τον κάνει αυτόματα καλό δάσκαλο, μπορεί να κατέχει όλη την γνώση του σύμπαντος αλλά να μην μπορεί να την μεταδώσει.

 

Φυσικά δεν αποκλείω ο συγκεκριμένος να είναι και ο πρώτος δάσκαλος.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την άλλη πλευρά ρε παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να λέμε σε ένα δημόσιο forum όπως το Noiz ότι ο τάδε είναι καλός δάσκαλος ή κακός ή ότι ο δίνα είναι καλός επαγγελματίας ή κλέφτης ή ότιδήποτε. Τέτοιου είδους κρίσεις, πέραν της εγγενούς υποκειμενικότητας, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσφημήσεις τα πρόσωπα στα οποία αφορούν. Βεβαίως, όποιος είναι απόλυτα σίγουρος για αυτά που δημοσίως λέει, κατά συνέπεια, είναι και υπέυθυνος των λόγων και των γραφομένων του, ελεύθερα μπορεί να διατυπώσεις τις απόψεις του ..... Απλώς εγώ το θεωρώ λίγο επικίνδυνο (ιδίως έτσι που ξεφεύγουν μερικές φορές οι συζητήσεις στα fora) .....

Κeep on bluesing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως τα λες ειναι,περι επικδυνοτητας διαφημισης ή δυσφημισης , ΑΛΛΑ δε μπορει να γινει διαφορετικα . το ιδιο ισχυει και για τους καλλιτεχνες , τα συγκροτηματα , τους δισκους , τις κιθαρες , τα μηχανηματα κ.α. Αν προσεχαμε τοσο πολυ δε θα μιλουσαμε για τιποτα.

Και να πω για αλλη μια φορα , οτι το νοιζ, και καθε φορουμ δεν ειναι μεσο μαζικης ενημερωσης (οχι ακριβως) οπως τα παραδοσιακα μμε. θεωρηστε το περισσοτερο σαν ενα διαδικτυακο "πηγαδακι" με μουσικους οπου οι αποψεις καταγραφονται και ειναι non-volatile , δηλαδη παραμενουν γραμμενες για παντα.Αυτο βαραινει ακομη περισσοτερο τον συγγραφεα του καθε ποστ και οχι το ιδιο το μεσο(στην περιπτωση μας το νοιζ), το οποιο εχει απλως την υποχρεωση να ασκει διαχειριση στα λεγομενα και να διαφυλαξει της συζητησεις απο αποψεις που εχουν ιδιοτελη κινητρα.

Φυσικα καλο ειναι να ειμαστε διακριτικοι , χωρις να εκφραζουμε απολυτες και ανακριβεις θεσεις ,ιδιαιτερα  σε αποψεις που ουτως ή αλλως ειναι υποκειμενικες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου