Προς το περιεχόμενο

Δυκτιακο Καταστημα


nakis87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ρε παιδια,

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα για το οποιο εχω αναλαβει μια εργασια στη σχολη.Η ερωτηση που εχω να κανω σε σας ειναι τι θα θελατε απο ενα ηλεκτονικο καταστημα μουσικου εξοπλισμου(κιθαρες και ολα τα συναφη) .Προσπαθω να κανω μια αναλυση απαιτησεων για το συγκεκριμενο θεμα μαζευοντας γνωμες απο ατομα που θα το χρησιμοποιουσαν και ατομα που προφανως εχουν καποια σχεση με το αντικειμενο.πχ  τι βελτιωσεις και τι προσθηκες θα κανατε σε ενα  σχετικα πληρες ηλεκτρονικο καταστημα οπως το thomann ας πουμε. Θα ειχατε να προτεινετε κατι παρπανω κατι που θα σας εξυπηρετουσε πιο ευκολα απο πληρωμες μεχρι παραδωση στο σπιτι ευκολια αναζητησης και κατηγοροποιηση προιοντων-οτιδηποτε εχετε να προτεινετε μου ειναι χρησιμο .

Ξερω οτι ειναι καπως εξιδικευμενο το θεμα αλλα η ουσια ειναι να μαζεψω καποιες πληροφοριες και προτασεις απο ενα σεβαστο αριθμο "υποψηφιων πελατων και χρηστων "του συγκεκριμενου συστηματος,ωστε να εχω μια πιο γενικη αποψη του τι θελει η συγκεκριμενη αγορα για να μπορεσει να πετυχει το εικονικο αυτο προιον.(Προσοχη εδω να επισημανω οταν λεω προιον δεν ενοω τα οργανα αλλα το συστημα μεσα απο το οποιο θα μπει καθε ενδιαφερομενος ωστε να τα αγορασει η να αντλησει πληροφοριες για αυτα).

Βριστε ελευθερα τωρα... ;D

Υ.Γ Αν το θεμα εχει μπει σε λαθος κατηγορια να μετακινηθει.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατα την φτωχη μου αποψη ισως αυτο που ληπει ας πουμε ειναι το ηχιτικο μερος του οργανου και των μαγνητων που εχει πανω του οποτε ολοι προς τρεχουμε στα site των κατασκευαστων μαγνητων ή στο youtube για ενα video ή καπιο ηχιτικο clip.αλλα ρε φιλε πως το βρηκες αυτο το θεμα παλουκι ειναι νομιζω.υπαρχουν και εμπειροτεροι ελπιζω να ανταποκριθουν.καλη τυχη

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και έχω δει σε 1 μόνο Internetικό κατάστημα, είναι το online chat.

 

Με άλλα λόγια βοήθεια μέσω chat, από εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς να σηκωθείς από την καρέκλα σου, και το κυριότερο..: ΤΣΑΜΠΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ.

 

Αν και περι ορέξεως, στο άλλο κατάστημα, το χρησιμοποιήσα 2 φορές και μου έλυσε τα χέρια για διάφορες μικρό-απορίες.

 

 

To keep you is no benefit. To destroy you, no loss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρα πολυ καλες ιδεες  παιδια θα τις ενσωματωσω στην εργασια σιγουρα.Περιμενω ακομα και αλλες προτασεις εστω και τυπικες για να μεγαλωσει το δειγμα...(πρεπει να δικαιολογηθουμε και στον καθηγητη) ;D

Ευχαριστω και παλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Τhomann έχει γίνει πια υπόδειγμα διαδικτυακού καταστήματος: τιμές λογικές έως πολύ καλές, εποχιακές προσφορές, άψογη & γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών, πολύ καλό, απλό, σαφές και άμεσο layout στο σάιτ του, καλογραμμένοι και όχι περίπλοκοι οδηγοί αγοράς, περιθώριο επιστροφής σε 30 μέρες, μεγάλη ποικιλία επιλογών από είδη και μάρκες μουσικού εξοπλισμού, και βεβαίως αναλυτική επεξήγηση όλων των αποριών που μπορεί να έχει ένας αρχάριος με το "άθλημα" της ιντερνετικής παραγγελίας.

 

Το καλό είναι επίσης ότι αποτελεί ένα υπαρκτό κατάστημα με τεράστιο στοκ (ακόμα και σπάνιων πανάκριβων custom οργάνων), και όταν δεν τα διαθέτει οι βάσεις δεδομένων του δείχνουν real time στο σάιτ την ημερομηνία επόμενης παραλαβής.

 

Πολλά διαδικτυακά καταστήματα δεν διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, και ακόμη κι όταν λείπει έστω κι ένα είναι πολύ πιθανό να χαλάσει το "σουφλέ", δλδ η σιγουριά και η ικανοποίηση που πρέπει να νιώσει ο αγοραστής από μια online παραγγελία, η οποία έχει κι έναν Α βαθμό ρίσκου μιας και το προϊόν δεν είναι "χειροπιαστό". Άλλα έχουν σάιτ που σέρνεται & με κακό layout , άλλα δεν είναι αξιόπιστα, άλλα έχουν ξεχασμένα προϊόντα στο σάιτ τους που δεν τα φέρνουν πια, άλλα δεν αναγράφουν καν τιμές, άλλα έχουν κακή, αργή ή προβληματική εξυπηρέτηση κλπ.

 

Αυτό που λείπει από το σάιτ του Thomann (ας υποθέσουμε προς χάριν του επιχειρήματος ότι αποτελεί σημείο αναφοράς) είναι οπτικοακουστικά δείγματα του κάθε προϊόντος, που θα μπορούσαν να βρίσκονται μάλιστα στην ίδια σελίδα. Πάρε για παράδειγμα ένα άλλο πρωτοποριακό μαγαζί στην Αμερική, το www.proguitarshop.com, που έχει αναλάβει εδώ και κανένα δεκάμηνο τις επιδείξεις των πεταλιών, ενισχυτών και κιθαρών που πουλάει, και που ενσωματώνει τα βίντεο με καλή ποιότητα ήχου στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος.

 

Αυτά τα... ολίγα! Δεν ξέρω αν σε βοήθησα... αυτό είναι κι ένα bump για να γράψουν κι άλλοι.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου