Προς το περιεχόμενο

Μειωση θωρύβου με practice pads


Προτεινόμενες αναρτήσεις

αξιζει να παρω practice pads για να μειωνω τον ηχο? κανουν δουλεια ? οι γειτονεσ θα συνεχισουν να παραπονιουνται για την φασαρια ή θα ειμαστε εντάξει.σασ παρακαλω απαντήστε μου. και η παραμικρη βοηθεια θα με βοηθησει παρα πολυ γιατι ειμαι στο διλημα (δηλαδη οι γονεισ μου ) να παρω drums η οχι. εγω εννοείτε οτι θελω αλλα.....

 

ευχαριστω απο τωρα ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν αυτό που σε απασχολεί είναι μόνο ο θόρυβος...τότε ναί δεν θα έχεις πρόβλημα με τα αυτιά των γειτόνων σου αν πάρεις practice..παρα μόνο με τα δικά σου!

 

Απλά δεν είναι τύμπανα όπως γνωρίζεις,παρα μόνο επιφάνειες...υπάρχει βέβαια και η λύση των ηλεκτονικών drums...αλλά αυτο είναι ίσως κάτι που δεν σε ενδιαφέρει για την ώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επεισή κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω σετάκι και μένω σε διαμέρισμα, οι επιλογές είναι: επάνω στα δέρματα και στα πιατίνια βάζεις pads στα οποία μειώνεται ο θόρυβος αλλά δεν έχεις καλό feeling! Aλλιώς βγάζεις τα κανονικά δέρματα και βάζεις trigger heads στα οποία δεν χάνεις πολύ σε feeling και μειώνει τον θόρυβο!

Το θέμα είναι όμως να παίζεις σε ώρες μη κοινής ησυχίας!

Βέβαια αν οι γείτονες είναι κομπλεξικοί, ό,τι και να κάνεις θα σου διαμαρτύρονται!

 

Καλή τύχη φίλε... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου