Προς το περιεχόμενο

Ηχογράφηση πλήκτρων στο Cool Edit..


mastixas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα κ μπαινω στο θεμα:

 

Εδω και καιρο ηχογραφω με το Cool edit. Στο πρώτο κανάλι "ρίχνω" καποιο backing track ή τέλος πάντων κάτι να με καθοδηγεί. Σε άλλο κανάλι γράφω μόνο την κι8αρα μου επιλέγοντας απο το panel των windows να ηχογραφείται μόνο η είσοδος στην οποία την έχω συνδέσει.

 

Τώρα έρχεται η στιγμή να ηχογραφήσω πλήκτρα. Χρησιμοποιώ το FL Studio 8. Εστω ότι θέλω να ηχογραφήσω σε ενα καναλι ΜΟΝΟ τον ήχο των πλήκτρων που παράγει το FL Studio. Δηλαδη με τον ιδιο τροπο που ηχογραφω και την κιθαρα.

 

ερωτηση:

Ποια είναι η έξοδος του FL στο panel των windows? ???

 

Με την επιλογή "what you hear" γράφονται όλα μαζί αλλα χαλάει ο ήχος..

Τα φώτα σας παρακαλώ ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι λίγο... περίεργη η προσέγγισή σου. Γιατί να ηχογραφήσεις πλήκτρα με αυτό τον τρόπο; Γιατί να μην τα γράψεις μέσα στο FL και να τα περάσεις μετά στο project που φτιάχνεις στο Cool Edit;

 

Προφανώς δεν είναι λύση να γράφεις τη συνολική έξοδο ήχου του υπολογιστή. Και ούτε πρόκειται να βρεις έξοδο του FL στα Windows γιατί δεν είναι hardware που ελέγχεται από το Sound Panel των Windows, είναι ένα σκέτο πρόγραμμα που έχει δική του διαχείριση ήχου.

 

Ακόμα καλύτερα, γιατί δεν επιλέγεις κάποιο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ηχογράφησης για να μην πηγαίνεις από το Cool Edit στο FL και τούμπαλιν;

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι επειδη έπεσαν πλήκτρα στα χέρια μου και ενθουσιασμένος όπως είμαι ψάχνω γρήγορο και "μπακαλίστικο" τρόπο να δουλεψω.. 8)

 

Η απάντηση σου για την έξοδο του FL με κατατόπισε πλήρως και αναθεωρώ τον τρόπο που δουλεύω.  Απλά η όλη χρήση των πλήκτρων σε αυτά που γράφω είναι διακριτική και έτσι δεν με απασχολούν λούπες απλα χρωματισμοί σε διάφορα σημεία του κομματιου και ηχογράφηση αυτών "επιτόπου"..

 

Καθότι είμαι άσχετος ..μάλλον δεν θα αποφύγω την μελέτη  :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου