Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αρχεία στο fm8


edessaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ni fm8.Είχα βρεί και βάλει στο shared folder και ποιουσ ήχους και αφού έκανα κάποιουσ favorites μου ήρθε η φαινή ιδέα να του βάλω σε κατηγορίες.Από εκεί και πέρα δημιουργείται το πρόβλημα καθώς συνέχεια ψάχνει ένα αρχεί με κατάληξη .ksd όταν το ανοίγω όπου πατάω άκυρο και ανοίγει κανονικά,και όταν πηγαίνω μετά στα favorites.Έκανα rebuild database,έκανα uninstall και το ξαναεγκατέστησα διέγραψα τα πάντα στον shared folder αλλα και πάλι τίποτα.Τι προτείνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Είναι κάπως περιεργο το πρόβλημα και δεν μπορώ να το εκφράσω καλά.Το ζήτημα είναι ότι όταν ανοίγω το vst αναζητά ένα αρχεί με κατάληξη .ksd.Ελπίζω να αποσαφήνισα οτ θέμα λιγάκι.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry φιλαράκι edessaios, αλλά η διατύπωση της απορίας σου σε συνάρτηση με το nickname σου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να φέρει στο μυαλό μου αυτό :

 

 

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...

Nothing is said that has not been said before...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βιντεάκι είναι πολύ παλιό,και έχει γίνει σουπα πλέον.

Ας είχεες εσύ το πρόβλημα να σε βλεπα πως θα το διατύπωνες.Αν ήθελες να βοηθήσεις θα ρώταγες κάτι για να προσπαθήσεις να καταλάβεις,και δεν θα ειρωνευόσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry ρε φίλε αλλά διαβάζοντας την απορεία σου ξανά και ξανά, εξήγησέ μου αυτό:

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ni fm8.Είχα βρεί και βάλει στο shared folder και ποιουσ ήχους και αφού έκανα κάποιουσ favorites μου ήρθε η φαινή ιδέα να του βάλω σε κατηγορίες.Από εκεί και πέρα δημιουργείται το πρόβλημα καθώς συνέχεια ψάχνει ένα αρχεί με κατάληξη .ksd όταν το ανοίγω όπου πατάω άκυρο και ανοίγει κανονικά,και όταν πηγαίνω μετά στα favorites. Έκανα rebuild database,έκανα uninstall και το ξαναεγκατέστησα διέγραψα τα πάντα στον shared folder αλλα και πάλι τίποτα.Τι προτείνετε?

 

Ψάχνει το ksd και δεν το βρίσκει, oκ μέχρι εδώ. Αν πατήσεις άκυρο τι ανοίγει κανονικά; Ο ήχος σου; Και όταν πηγαίνεις στα favorites γίνεται τί;

Με μισόλογα δε βγαίνει άκρη. Ξαναδιατύπωσε την απορία σου μπας και καταλάβει και κανένας άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο να το έχουν δει 150 άνθρωποι και κανείς να μην απαντάει ;)

 

Αν κατάλαβα έστω το παραμικρό, τράβα στο πρόγραμμα και δείξτου τον φάκελο που έχεις κάνει την ομαδοποίηση σου, αλλά να ξέρεις ότι όταν σου εμφανίζει τους ήχους, δεν τους εμφανίζει ανά κατηγορίες όπως τους έβαλες σοτυς φακέλους, αλλά όλους μαζί. Ο διαχωρισμός γίνεται μέσω των attributes στο fm8, όπου θα φτιάξεις για τον κάθε ήχο τα χαρακτηριστικά του (piano/synth/analog/cold/lead) και θα τα έχει έτσι ομαδοποιημένα το πρόγραμμα.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα μόλις λύθηκε.Το άφησα να αναζητά και κάποια στιγμή έβγαλε μήνυμα ότι η συντόμευση που ζητάτε δεν υπάρχει και ρωτούσε αν επιθυμώ να διαγαφεί.Πάτησα οκ και λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ που δεν με βοηθήσατε! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς με τo uninstall που έκανες δεν σβήστηκαν κάποια keys από την registry και το πρόγραμμα ψαχνόταν να βρει αρχεία σύμφωνα με τις παλιές ρυθμίσεις σου. Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι ήθελες σύμφωνα  με το πρώτο ερώτημα σου αλλά πίστευα ότι θα αντιμετώπίζες με χιούμορ το σχόλιό μου και θα έγραφες ένα πιο κατατοπιστικό post. Γι'αυτό άλλωστε έγραψα και το  "Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση..."

 

Δυστυχώς από το παραπάνω σχόλιο μάλλον δεν το κατάλαβες όπως και δεν φαίνεται να εκτίμησες την απάντηση του συμφορουμίτη boukas ο οποίος προσπάθησε πραγματικά να σε βοηθήσει. Anyway αφού βρήκες άκρη μόνος σου όλα καλά.

 

Peace...

Nothing is said that has not been said before...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου