Προς το περιεχόμενο

Guns 'n' Roses - Chinese Democracy: στα ράφια μετά από 14 χρόνια αναμονής;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μείον το ταλέντο, τη συνέπεια, τη διαχρονικότητα, τους στίχους, την καινοτομία...

 

Συν τα ενδιαφέροντα χτενίσματα....

 

 

 

 

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!  ;D

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ πάντως παιδιά, θα σας πω την ιστορία μου. Δεκατέσσερα χρόνια δεν έβαλα να ακούσω τίποτε, ούτε ραδιόφωνο.

 

Πως περιμένεις την καλή σου να γυρίσει από επαγγελματικό ταξίδι και αρνείσαι έστω και την ιδέα του αυνανισμού προκειμένου να είσαι φρέσκος και ντούρος - έτσι ακριβώς και εγώ, κάθε φορά που βρισκόμουν σε περιβάλλον με μουσική έκλεινα τα αυτιά μου.

 

Μία φορά είχα πάει σε ένα πάρτυ και φόραγα κεριά στα αυτιά με σκοπό να μην μπορώ να ακούσω τίποτε. Η προσμονή με είχε κυριεύσει. Τα δύο πρώτα χρόνια νήστευα κιόλας, μετά αναγκάστηκα να αμαρτήσω τρώγοντας τέσσερα στραγάλια και ένα μήλο την εβδομάδα.

 

Σε μία φάση, ένας φίλος μου έφερε δώρο ένα cd.. "όξω διαβολεμένο κανέϊ του τρόμου" του ούρλιαξα, καθώς αυτός έκλαιγε. Ένα γείτονά μου που έβαζε μουσική, αναγκάστηκα να τον τρομοκρατήσω αφήνοντας έξω από την πόρτα του εξώφυλλα των Boney M, μέχρι που σταμάτησε να ακούει.

 

Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα στην τελευταία συναυλία των Pink Floyd, όπου φορώντας πάντα τα κεριά έβλεπα τους άλλους να χαίρονται και να διασκεδάζουν με τη μουσική, αλλά εγώ μουρμούριζα χαμογελώντας σαρδόνεια και κοιτάζοντας προς τον Γκίλμουρ: "δεν με πείθετε κύριοι, πολλά μπορεί να είστε αλλά ΟΧΙ οι Guns and Roses...". Μάλιστα είμαι βέβαιος ότι με κοίταξε και στενοχωρέθηκε.

 

Κάποια στιγμή, ο μικρός μου αδερφός (χωρίς την έγκρισή μου) άλλαξε το ringtone στο κινητό μου και όταν αυτό κτύπησε, για μία μόνο στιγμή ξαφνιάστηκα. Αμέσως πήγα στο υπόγειο και πήρα τη βαριοπούλα. Ανέβηκα πάνω και άρχισα να το κτυπάω καθώς η εικόνα της Κλαίρης τρεμόπαιζε στην LCD οθόνη της συσκευής - σαν να προσπαθούσε να σωθεί από τη μανία μου. Μόνο όταν μπήκε μέσα μία γειτόνισσα συνηδειτοποίησα ότι είχα ξεσπάσει σε αθέλητα ουρλιαχτά "Σκάσε ρημάδι, βούλωστο" πάλι και πάλι.

 

Τελικά κατέφυγα στα μόνα μέρη όπου δεν υπάρχει μουσική: τα νεκροταφεία. Εκεί, στη γαλήνη και το αεράκι, έγραφα με ένα ξύλο στο γρασίδι τη φράση "Chinese Democracy", περιμένοντας....

 

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο buckethead έπαιζε μαζί με τον bubblefoot, οπότε είναι χλωμό να είναι ο ίδιος. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο buckethead είναι ένα ρομποτ μεγαλωμένο από κότες και όχι κάποια φουσκάλα σε πόδι!!!

 

Κι εκεί που διαβάζω τη βιογραφία του buckethead στη wikipedia, ξέρεις, το 1997 έβγαλε το τάδε σιντί, το 98 μπλαμπλα και...

 

In 2007, Buckethead released 28 albums.

 

ε ??? ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

 

Α ρε Eyeprotocol εισαι απιθανος!!

 

Παντως φιλε μου πρεπει να συμφωνησεις οτι ο,τι και να εβγαλε ο Axl, του αξιζουν συγχαρητηρια για την σκληρη επιμονη που εδειξε υστερα απο τοσα θαψιματα και εβγαλε αυτον τον δισκο!

 

Αλλα αμα δεν συμφωνεις με την αποψη μου, ολα καλα. Κατι θα ξερεις παραπανω απο μενα σιγουρα!  ;)

we live in a beautiful world, yeah we do

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι ο δίσκος εν τέλει. Εχει κάτι κομματάρες και έχει και μια μεγάλη κοιλιά αλλα ειναι μια χαρά σαν σύνολο. Δεν θα γράψει και ιστορία..

;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και θέλω ακόμα καιρό να το ακούσω , θα πω κάποια πράγματα μιας και το έχω 4 μέρες στα χέρια μου και το έχω ακούσει πάνω από 10 φορές.

 

Αρχικά , υπάρχουν 2 τύποι ακροατών . Αυτοί που είναι στημένοι με το δόκανο περιμένοντας την ευκαιρία να πούνε την εξυπνάδα τους , θάβοντας την προσπάθεια οποιουδήποτε καλλιτέχνη , συγκρίνοντας βέβαια και τα αριστουργήματα που έχουν συνθέσει οι ίδιοι και οι ''άλλοι'' , σαν εμένα ας πούμε , που ΠΑΝΤΑ έχω θετική προδιάθεση σε οποιαδήποτε προσπάθεια . Αυτό δε σημαίνει ότι θα πω ότι είναι καλό πάντα.

Chinese Democracy .

 

Φοβερή παραγωγή , εξαιρετικές ενορχηστρώσεις και πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες . Αυτά κάνουν μπαμ με το καλημέρα .

 

Ενοείται , πως ούτε με το Appetite έχει σχέση , ούτε με τα Illusions , εκτός του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ , This I Love , ίσως..Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εκπληκτικό πραγματικά , συναίσθημα , μελωδίες , πραγματικό διαμάντι..

 

Chinese Democracy και Better , groovaroun και είναι πολύ ωραία κομμάτια .

 

Επίσης το Sorry είναι μία ακόμα όμορφη μπαλάντα . If The World , Street Of Dreams , Riad N' The Beduins , TWAT , Madagascar...πολύ όμορφα κομμάτια όλα...Για μένα έχει λίγες κακές ή αδιάφορες στιγμές.

 

Φυσικά δε μπορεί κάποιος να περιμένει την ''αλητεία'' του 1987 , όταν κοιμόταν στα παγκάκια , από ένα 47χρονο νομίζω τύπο ! Ούτε μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι στα , ''δεν παίζει ο Slash'' κτλ . Οι τύποι που παίζουν εδώ κιθάρα , είναι καλύτεροι κιθαρίστες , απλά πράγματα και ο Slash άλλωστε δεν έγραφε .

 

Επίσης , η φωνή είναι σε καλύτερα επίπεδα , στο στούντιο έστω , από αυτό που περίμενα βλέποντας τον live εδώ .

 

Είναι ένας πολύ καλός δίσκος πραγματικά . Και γουστάρω που διαφέρει μουσικά από τις προηγούμενες προσπάθειές .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερή παραγωγή , εξαιρετικές ενορχηστρώσεις και πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες . Αυτά κάνουν μπαμ με το καλημέρα .

 

Γιατι υπηρχε εστω και ΜΙΑ περιπτωση ολα τα παραπανω να μην ηταν σε κορυφαιο επιπεδο?

 

Δυστυχως ομως αυτο δεν φτανει.Και ειδικα αν υπαρχει ενδοξο παρελθον τοτε ειναι που δεν φτανει με τιποτα.

 

Δεν ειμαι και κανενας μεγας φαν του ιδιωματος αυτου  αλλα οπως και να το κανουμε ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ ειχαν οι original G&R.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου