Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κανένα καλό VSTi γιά Drums?


CRaZyMiLk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Battery είναι όντως πολύ εύχρηστο, αλλά σίγουρα δε μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού, μιλώντας πάντα για ακουστικά τύμπανα, με το BFD, το dfh Superior και το Scarbee Imperial Drums. Καθένα από αυτά έχει κάποια πλεονεκτήματα συγκριτικά με τα άλλα:

 

Το BFD χρησιμοποιεί disk streaming, επιτρέποντάς σου να φορτώνεις ολόκληρο το kit χωρίς περιορισμούς, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους ήχους των άλλων 2. Σου δίνει πολλά velocity layers, αλλά αν θες brushes, mallets κτλ, πρέπει να πάρεις και το XFL expansion pack.

 

Το dfhS σου δίνει ένα τεράστιο library εξ'αρχής (35GB!) με brushes, mallets κτλ., αλλά παρέχει λιγότερα velocity layers από τα άλλα 2. Δεν υποστηρίζει disk streaming και, ως εκ τούτου, τον πλήρη ήχο του τον ακούς στο export (εκτός αν έχεις 3GB+ RAM). Σου παρέχει βέβαια τη δυνατότητα να μη φορτώσεις hit styles που δε χρησιμοποιείς, όπως και το BFD.

 

Το SID, τέλος, στην ουσία σου δίνει ένα kit, αλλά σε απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας.

 

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το BFD με όλα τα expansion packs του και για ηλεκτρονικούς ήχους συμπληρώνω με Battery 1, DR-008 και Stylus RMX.

 

ΥΓ: Έχε υπ'όψιν σου ότι όλα αυτά τα acoustic drum modules σου παρέχουν ανεπεξέργαστους ήχους. No compression, no EQ, no nothing, οπότε μπορεί αφ'ενός να μη σου αρέσει ο ήχος τους στην αρχή, αφ'ετέρου να σε παιδέψουν για ένα διάστημα στο mix (δεν γνωρίζω τι γνώσεις έχεις :wink: ). Εξαίρεση αποτελεί το 8BK expansion pack for BFD, το οποίο έχει ήχους από drum machines κτλ.

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου