Προς το περιεχόμενο

ενισχυτης μπασου! hellp


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ειμαι καινουριος στο forum.με λενε μαριο. καλως σας βρικα.. να μπω στο θεμα.. εχω ενα odyssey 5αχορδο και τον ebs drome 150w με το 12αρι ηχιο.. το προβλημα μου ειναι οτι εχω πολυ σκληρο ηχο!! παιζω jazz funky κλπ. θελω περισοτερο ογκο και κυριος ποιο ζεστο ηχο.. τι να κανω? σκευτομαι να αλλαξω ενισχυτη. ποιον να παρω? ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.ampeg.com/products/bassamp/ba115hp/index.html

 

Πολυ καλος ενισχυτης.Γλυκος και ζεστος ηχος(οπως τον θελεις),παρολο που ειναι solid state.

Για ογκο ασφαλως και δεν το συζηταμε καθως "it is an Ampeg man" :D

Toν εχω δοκιμασει και σε προβα και σε βγαζει χαλαρα απο αποψη εντασης.

Βεβαια ειναι Ampeg το οποιο σημαινει οτι κυριως ειναι rock ενισχυτης οποτε δεν ξερω αν θα σου κανει,και δεν ξερω και τη γνωμη σου για τα 15αρια μεγαφωνα,αλλα πανω απο ολα πιστευε στα δικα σου αυτια.

Fender Jazz Bass+Spector=bass

Ampeg+Mesa/Boogie=amp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για σου φιλε, το ιδιο "προβλημα" ειχα και εγω αρκετο καιρο τωρα...σου προτεινω markbass little mark 2 head h combo και gallien krueger mb150e head η combo.απο markbass οτι και να παρεις απλα ειναι τελειο(βεβαια γουστα ειναι αυτα) μπες στα site διαβασε πηγαινε ακουσετους και παρε μια ιδεα.δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα τα μοντελα τα χρησιμοποιουν και κοντραμπασιστες!! και κατι συμαντικο ακομα εχουν πολλα watt πολυ μικρο ογκο!!! και παρα πολυ λιγα κιλα!!! παρε και αλλες γνωμες απο φιλους εδω στο forum,η επιλογη ειναι δικια σου!! ελπιζω να βοηθησα λιγο.

www.myspace.com/dimitrisdimas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι μπασίστας αλλά έχει τύχει να ακουσω σε 2 live 2 markbass, στο ένα με κοντραμπάσο και στο άλλο με ενα warwick και είχαν όντως πολύ ζεστό και φυσικό ήχο.Ο μπασσιστας της παρεας μου τους έβλεπε και του τρεχανε τα σάλια....οπότε, τι να πώ μάλλον καλοι θα είναι.Εμένα πάντως μου άρεσε ο ήχος τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου