ReCoC Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πιστεύω οτι είναι άχρηστος! Θα μπορούσε να τραγουδήσει κιόλας... Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 +1 κ οταν δεν τραγουδαει να παιζει φυσαρμονικα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Πειραζει που πιστευω οτι ειναι ακομα ενας τυπος με παρα πολυ ελευθερο χρονο? ;D (δε λεω οτι δεν ειναι "κατι" αυτο που βλεπω βεβαια) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 προτιμω να δω/ακουσω εναν μουσικο που δεν μ'αρεσει. Κ εγω συμφωνω οτι ειναι "κατι",αλλα το βρισκω περισσοτερο αδιαφορο απο καποιον που ισορροπεί σε μονόροδο ποδήλατο.Εχω κι αλλες κακίες αλλα θα νομισετε οτι εχω περίοδο ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jabarlee Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως είναι κρίμα να μυρίζει το μπάσο ποδαρίλα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλός! Και τα άλλα του βίντεο είναι εντυπωσιακά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Τι καλός, εδώ παίζει με μπλέ SG 8) 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Στο 1:10 κάνει λάθος, τι μούφα είναι αυτή που μας έβαλες να δούμε, έλεος πια με τους παραμυθιασμένους! Γιατί, στο τέλος; Σοβαρέψου λίγο, άνθρωπέ μου, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 κ οταν δεν τραγουδαει να παιζει φυσαρμονικα ;D Και γιατί μόνο όταν δεν ταγουδάει; Να παίζει ταυτόχρονα! Πάντως είναι κρίμα να μυρίζει το μπάσο ποδαρίλα ... Dirt keeps the funk... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν βγαλει dream theater μονος του... συγγνωμη αλλα ειναι αχρηστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση