Προς το περιεχόμενο

Μικρό φαινόμενο!


Sottos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κιθαρα ειναι πιο ψηλη απο το πιτσιρικι  :P

Καμμενοι Ιαπωνες.... ;D Παω στοιχημα οτι ο μικρος οταν μεγαλωσει θα γινει γνωστος  ;)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε τόσο μικρή ηλικία η ανάρτηση τόσου μεγάλου βάρους αναλογικά με τον σωματότυπο δεν δημιουργεί προβλήματα στα παιδιά(στην μέση και την σπονδυλική στήλη)? Απλα μία απορία που ειίχα εδώ και καιρό. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα bends χανει,ευχομαι να μην ειναι Moderator σε καποιο φορουμ.

 

ΥΓ.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι το τοσο ενδιαφερον υπαρχει σε πιτσιρικια που ψευτοπαιζουν καποιο κλασσικό ροκ χιτ και ανεβαινουν βιντεακια τους συνεχεια.Υπαρχουν οντως παιδια θαυματα που παιζουν αψογο βιολι ή πιανο,αλλα ακομα και αυτα "are giving me the creeps",γιατι απλα κανουν κατι που το κανουν οι μεγαλοι.Ομοια με τρομαζουν τα παιδικα καλλιστεία και η -vision junior.

 

Θεωρω το φαινομενο αντιστοιχο με τα βιντεακια με μωρα που γελανε στο youtube που επισης δεν καταλαβαινω το νοημα τους,αλλα μαλλον it's just me.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΥΓ.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι το τοσο ενδιαφερον υπαρχει σε πιτσιρικια που ψευτοπαιζουν καποιο κλασσικό ροκ χιτ και ανεβαινουν βιντεακια τους συνεχεια.Υπαρχουν οντως παιδια θαυματα που παιζουν αψογο βιολι ή πιανο,αλλα ακομα και αυτα "are giving me the creeps",γιατι απλα κανουν κατι που το κανουν οι μεγαλοι.Ομοια με τρομαζουν τα παιδικα καλλιστεία και η €-vision junior.

 

Θεωρω το φαινομενο αντιστοιχο με τα βιντεακια με μωρα που γελανε στο youtube που επισης δεν καταλαβαινω το νοημα τους,μαλλα μαλλον it's just me.

It's not just you, σε διαβεβαιώ. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου