Προς το περιεχόμενο

Ibanez rg 370b με σβησμένο serial number. Γιατι;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Πρώτο μήνυμα στο ωραίο αυτό forum. Χθες με λύπη μου ανακάλυψα στην προσπάθεια μου να κάνω register την Ibanez μου στο site της εταιρίας οτι ο serial number της είναι σβησμένος και πίσω απο τα κλειδιά γράφει μόνο rg370b και απο κάτω φαίνεται οτι έχει σβηστεί το νούμερο. Γιατι να το έκαναν αυτό; Την κιθάρα την πήρα καινούργια πέρυσι, 400ευρώ απο το κατάστημα Λιολιος στην Θεσσαλονικη. Κρίμα που δεν γνώριζα το thomman τοτε. Μπορώ να κάνω κάτι για το serial;

 

 

 

Επίσης, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τους όρους maple,rosewood,ebony κλπ γιατι έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα; Η δικιά μου τί ξύλο έχει στην ταστιέρα; Θέλω να πάρω καθαριστικό για την ταστιέρα και φοβάμαι οτι θα κάνω λάθος αγορά αν δεν ξέρω ούτε τι ξύλα έχω. Στο site της ibanez δεν γράφει για το ξύλο της ταστιέρας, κοίταξα πριν λίγο.

 

 

 

Γεια σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες!

Όσον αφορά το θέμα του serial, προσωπικα θα σου προτεινα, να πας στον έμπορο που την αγόρασες και να του την σπάσεις στο κεφάλι!

Δεν μπορώ να φανταστώ ουτε να ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει...οπως και να έχει ομως ειναι απαράδεκτο αν αγόρασες την κιθάρα καίνουργια!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου