Προς το περιεχόμενο

studio monitors σε pc


bihlas87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκεφτομαι να αντικαταστησω τα ηχεια του pc μου, creative inspire 5.1 τα οποια εχω περιπου 6 χρονια, με φτηνα active studio monitors οπως π.χ. αυτα http://www.dv247.com/invt/28186/. τελευταια παιζω κιθαρα μεσω ενος (ελεινου βεβαια) digitech rp50 στο line in της καρτας ηχου και πιστευω πως τα monitors θα ειναι αρκετα καλυτερα για αυτη τη δουλεια. επειδη οπως καταλαβαινετε ειμαι τελειως ασχετος, θα ηθελα να μου πειτε τι ευρος συχνοτητων παραγουν, αν δηλαδη καλυπτουν την αναπαραγωγη μουσικης, το monitoring κιθαρας οπως προανεφερα ή και (λιγο δυσκολο βεβαια) μπασου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

δεν?

 

Τι "δεν"?  ;D

 

Ακόμα και μ' αυτά τα monitor θα ακούς με μεγαλύτερη πιστότητα το σήμα σου σε σχέση με το 5.1 multimedia. Για απόκριση συχνοτήτων διάβασε στο link που παρέθεσες.

Σε σχέση με το αν ακούγεσαι καλύτερα..... αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Η πρώτη μου σκέψη είνα ότι μάλλον θα ακούς χειρότερα την κιθάρα καθώς θα "αποκαλυφθούν" οι ατέλειες του rp50.

 

Αν θέλεις να παίζεις και να ακούς κιθάρα, καλύτερα να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιο ενισχυτάκι. :)

Από την άλλη αν ακούς/γράφεις μουσικη, ένα ζευγάρι καλύτερα ηχεία από το multimedia system που έχεις, κάποια στιγμή θα σου φανεί χρήσιμο/ευχάριστο. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για την πιστοτητα του ηχου στην αναπαραγωγη multimedia δεν αμφιβαλλω, οσο για τις ατελειες που θα αποκαλυφθουν μαλλον συμφωνω. με το ευρος συχνοτητων εννοω κατα ποσο μπορουν να παραγουν χαμηλες συχνοτητες οπως τις χαμηλες του μπασου εαν θελω να παιζω μεσω αυτων χωρις να τριζουν, νομιζω πως η διαμετρος των μεγαφωνων ειναι μικρη για αυτη τη δουλεια. τωρα θα μου πεις, τι διαολο 'studio monitors' ειναι  ::). ενισχυτη χρησιμοποιω σπανια επειδη για να βγαλει αρκετο gain θελει και αρκετη ενταση, οποτε για εξασκηση χρησιμοποιω το rp μεσω των 5.1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου