Προς το περιεχόμενο

Β4 ΙΙ με εξωτερικό drive?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του NI B4 II και σκεφτόμουν μιας και ειναι δύσκολο να αγοράσω κάποιο clavia, μήπως μπορώ να βελτιώσω τον distorted ήχο με την χρήση κάποιου overdrive/distortion pedal...O ήχος του προγράμματος είναι συμπαθητικός αλλά όταν φορτώνεις drive γίνεται πλαστικούρα κατα εμέ. Όποτε θα θελα να μάθω αν μπορεί να υπάρξει βελτίωση.. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο αλλα δεν ειναι νομίζω οτι σκέφτομαι τόσο παράλογα, μιας και με μια απλή αναζήτηση είδα παρόμοια θέματα στο ίντερνετ και γενικά για την χρήση distortion πεταλιών στα πλήκτρα.. Προφανώς κάτι λαμπάτο(τα βρήκα όλα με ECC82/12AU7) θα ήταν πιο αρεστό στην περίπτωση hammond. Όποιος έχει ασχοληθεί ας τοποθετηθεί plix! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βεβαίως το σκέφτηκα αυτό, αλλα θα προτιμούσα κάτι hardware και για τα κανονικά όργανα!Το ότι ανέφερα το B4 II δεν σημαίνει οτι δεν θα το επιχειρούσα να το βάλω και σε κάνα synth/rack για τον χαβαλέ  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου