Προς το περιεχόμενο

Boost για TS9 με MXR micro amp


mick77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοω οτι πραγματικα ακουω 2 κιθαρες μια βρωμικη λογο τους τσ9 και μια καθαρη.Σταματαω να ακουω την καθαρη οταν ανεβασω παραπανω το λεβελ του τσ9.Παντω το τσ9 δεν μπουσταρη καθολου με αυτο.Ψαχνω λοιπον ενα μπουστ η΄κσποιο σλλο πεταλι οπου θα μπυ μπουσταρει το τσ9 χωρις να αλλαξει την χροια του.

 

η μαγεια παντως ειναι να μπουσταρεις με το τσ9 ενα ηδη βρωμικο ενισχυτη  ;)

Texas tone that's bad to the bone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5g112v.htm

Εχω αυτον αλλα και εναν παλιο Fender super six reverb 100watt με 4 μεγαφωνα.Θα τοδοκιμασω και εκει.Παντως οταν ηταν να παρω το ts9 ημουν αναμεσα σε MXR OD ΚΑΙ VOODO LAB SPARKLE αλλα επηρεασμενος απο διαφορες γνωμες πηρα το τσ9.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο απλα για τα γουστα μου θα ηθελα λιγο ακομα γκαζι.Αν βρω καποιο μπουστ θα το καρατησω αλλιως παιζει και να το σουταρω και να παρω ενα απο τα 2 παραπανω.Βεβαια περιμενω και τους Fender custom shop 69 pickups σε λιγες μερες και θα δω αν αλαζει κάτι.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και η πλακα ειναι οτι αν το βαλω στην αρχη των πεταλιων και το βαλω τερμα οταν ανοιγω το τσ9 ακου 2 κιθαρες !!!!!!! μια βρωμικη και μια καθαρη !!!!.

 

δεν εχεις αδικο...

 

κατι αντιστοιχο εχω παρατηρησει και με το Fulldrive II (το οποιο ειναι ενα Tube Screamer), οταν του εβαλα πριν καποια συγκεκριμενα booster (δεν θυμαμαι ποια ακριβως).

 

ακουγεται ενα γκαζωμενο σημα (σχεδον καθαρο) και ενα εντελως κλιπαρισμενο με αποτελεσμα να μοιαζει σαν δυο σηματα.

 

Yποθετω οτι συμβαινει γιατι το clipping stage ειναι στο loop, οποτε ενα πολυ γκαζωμενο σημα υπεροδηγει τον δευτερο τελεστικο αλλα "ξεσκιζει" και τις διοδους και κατι πρεπει να παιζεται εκει.

 

Ακους δηλαδη το σημα σου και καπου στην "ακρη" ακους κι ενα fizzz...  κατι σαν κακο octave, κατι εντελως μη-μουσικο.

 

 

Σχετικα με το sparkle drive, μην περιμενεις τιποτα περισσοτερο. Ειναι κι αυτο ενα Tube Screamer με μιξη καθαρου (ελαφρως boosted) σηματος.

Αλλα και το Fulldrive δεν εχει κανενα booster μεσα. To boost που λεει απλα το φερνει στα επιπεδα ενος TS, δηλαδη σε κανονικη κατασταση ειναι πιο low gain και με το Boost γινεται κανονικο ts.

 

Μαλλον για κανα distortion σε βλεπω αν δε σου φτανει το gain του ts.

 

 

 

...super six με 4 μεγαφωνα?  :o  ???    ...τα αλλα δυο που πηγαν?

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

super six με 4 μεγαφωνα?  Shocked  Huh?    ...τα αλλα δυο που πηγαν?    ;D ;D ;D ;D ;D

 

Ελα ντε !!!! 

 

Το DS-1 το ειχα παλια και μπουσταρα το sd-1 και οντως δουλευε πολυ καλα.Λογικα θα δουλευει και με το τσ9.Το εχει δοκιμασει κανεις?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να δοκιμασω το Power screamer?

Επισης εχει κανεις να μου προτεινει καποιο ovedrive booster σε λογικη τιμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα σου προτινω εαν εισαι απο σαλονικα μερια να δοκιμασεις το Booster του Telegun!

μεχρι την μεση ειναι clean Booster k μετα "βρωμιζει"

εγω απο τοτε που το επαιξα δεν το εχω βγαλει ποτε απο το σετ μου!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να δοκιμασω το Power screamer?

Επισης εχει κανεις να μου προτεινει καποιο ovedrive booster σε λογικη τιμη?

 

Δύσκολο να το πετύχεις το Power Screamer σε κάποιο μαγαζί... προσωπικά δεν το έχω δει πουθενά (εννοώ στην Ελλάδα). Τώρα σαν boost σε λογική τιμή που να μπορείς να το βρεις τουλάχιστον στην Αθήνα προτείνω δυο συγκεκριμένα που είναι πολύ καλές επιλογές:

 

MI Audio Βοost & Buff (κάπου στο Αιγάλεω υπάρχει ένα μαγαζί που τα φέρνει, νομίζω, και ο Μεταλλίδης (http://www.metallidis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=229982)

MXR Custom Audio Electronics Boost (ένα από τα αγαπημένα μου - θα το έχουν πολλά μαγαζιά στο κέντρο αλλά ρώτα τους αν μπορούν να συναγωνιστούν τα 86μισι ευρώ που έχει εδώ: http://www.dv247.com/invt/35039/)

 

Τώρα αν θες overdrive και όχι boost πάει μακριά η βαλίτσα... εξαρτάται και από το τι ορίζεις σαν λογική τιμή... αν αφήσουμε την σνομπαρία στην άκρη, ένα κλασσικό Boss SD1 έχει γαλουχήσει άπειρους guitar heroes, κάτι θα ξέρουν κι αυτοί!  ;D

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[shadow=red,left]τώρα αν θες overdrive και όχι boost πάει μακριά η βαλίτσα... εξαρτάται και από το τι ορίζεις σαν λογική τιμή... αν αφήσουμε την σνομπαρία στην άκρη, ένα κλασσικό Boss SD1 έχει γαλουχήσει άπειρους guitar heroes, κάτι θα ξέρουν κι αυτοί!  Grin[/shadow]

 

Να σου πω την αληθεια ειχα το sd-1 και το εκανα boost με το ds-1.Ο ηχος ηταν πολυ κοντα απο ολα τα πεταλια που ακουσα,αλλα οπως λες κι εσυ υπερεκτιμησα το ts9 και τελικα την πατησα..(Προσοχη μιλαω για το τσ9 με βαση τα δικα μου αυτια και το δικο μου set up μπορει σε αλλους να ειναι τελειο).Λεω οτι την πατησα γιατι εχω ακουσει σε φιλο το MXR GT-OD οπου ειναι ποιο αγριο ovedrive και με πραγματικο tone και το μου αρεσε αρκετα.Θα περιμενω και το σετακι τους μαγνητες fender custom shop 69 να δω πως ακουγετε και αν δεν ακουγετε παλι οπως θελω θα το πουλησω και μαλλον θα παρω το Mxr.Βεβαια αφου δοκιμασω τα boost που μου προτεινατε (MI Audio,Mxr Custom,Boss ds-1).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου