Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για το EZDRUMMER!


ALFA5633

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 

 

εκανα παραγκελια και περιμενω το εξης σετακι YAMAHA DTXPLORER E-DRUM KOMPLETT SET απο τον thomann.de.

και σημερα ειδα ενα λογισμικο για drums  το ezdrummer  ,  εχω εναν paltop acer 5720G ,  το ερωτημα ειναι ,  μπορει να με εξηπηρετησει σε κατι αυτο το λογισμικο? ενωω υπαρχει περιπτωση να το συνδεσω με τα drums η με τον υπολογιστη και να μου δωσει πχ. καινουριους ηχους η γενικα τελοσπαντον αν αξιζει τον κοπο κατι τετειο? (εψαξα μεσω pc wizard για το latitude της καρτας ηχου μου αλλα δεν το γραφει πουθενα!!! , γι αυτο ανεφερα και το μοντελο του υπολογιστη μου.)

 

ευχαριστω εκ των πρωτερων.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φιλε μου!

ελπίζω μέσα σε λίγες γραμμές να σου δώσω μια ιδέα για αυτό που θες να κανεις...

 

1)"αποσο" ξέρω δεν υπάρχει κάρτα onboard σε laptop που να έχει δυνατότητα χαμηλού latency(πρέπει να υποστηρίζει asio 2 drivers...)

2)ένα τέτοιο software μπορεί να αναπαράγει πολύ καλά δείγματα και σε συνδυασμό με e-drums set είναι ότι καλύτερο μετά αληθινά τύμπανα!(έχω και εγώ e-drums με ωστί software για ηχους τυμπάνων και δουλεύουν άριστα!) το μονο θέμα με αυτά τα software είναι ότι είναι απαιτητικά σε πόρους από το σύστημα....άρα...

αν είναι ένα laptop με επεξεργαστή από core 2 δυο και memory από 1 giga και πάνω έχεις το ένα από τα δυο συστατικά!

μια κάρτα ήχου εξωτερική είναι το άλλο συστατικό!αλλα προσοχή να υποστηρίζει ASIO 2 drivers... αλλα software είναι το BFD 2 Και το addictive drummer...

ελπίζω να σε βοήθησα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

goudakis πολυ καλη η απαντηση σου, και ομολογω πληρεσατη,  σε ευχαριστω πολυ,  αλλα εαν μπορεις να μου αναφερεις ποια πλεονεκτηματα θα εχω με αυτο το λογισμικο? μονο οι περισωτεροι ηχοι ειναι το πλεονεκτημα η εχει και καποια εφε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Στην περίπτωση σου θα έχεις ήχους. Πολύ καλούς, αλλά ένα κιτ. Εκτός κι αν αρχίσεις τις προσθήκες με εξτρα. Τα προγράμματα του είδους απευθύνονται κυρίως για ηχογράφιση και χρήση μεσω sequencer.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης patterns διάφορα σε αρχεία midifile που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μελέτη (εφ' οσον είσαι ντράμερ...).

Εχε υπ' όψη ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με ASIO4ALL drivers που μπορείς να βρείς στα Downloads για να δουλεψεις με την δική σου onboard καρτα αν αποφασίσεις να το αποκτήσεις.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου