gonos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Πως μπορώ ν ακούω στ αυτιά μου την φωνή μου την στιγμή που ηχογραφώ??? κάποιος που έχει την κάρτα ας ρίξει μια επεξήγηση στο πως κανονίζω και που το κάθε μέσο μου???εχω ουσιαστικά ένα μικρόφωνο μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Τι κάνεις; Καλά είσαι; Τα παιδιά; Η οικογένεια; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πχ με ποιο πρόγραμμα ηχογραφείς έτσι για αρχή; Ψάξε και παλαιότερα θέματα σχετικά με monitoring ή δεν ακούω το όργανό μου... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 δεν ακούω το όργανό μου... Hall of fame quote ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 το acid pro 6...σκέφτηκα να ξεκινήσω το ableton live...αλλά θέλει χρόνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 κάπου έχει μια λειτουργεία "monitor" κάποιο κουμπί με κάποιο μεγάφωνο υποθέτω πως θα είναι αν διαβάσεις το manual πιστεύω ότι θα το βρείς ευελπιστώ τουλάχιστον ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsmith Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Στην profire δε χρειάζεται monitor εντός προγράμματος. Απλά άνοιξε το profile control panel και ανέβασε το analog 1/2 (αναλόγως ποιό preamp χρησιμοποιείς) σε κάποιο απο τα 3 tabs, αναλόγως που θες να παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι θα ακούει απλώς τη φωνή του, δίχως τα εφε, καθώς με αυτόν τον τρόπο ακούει την απευθείας έξοδο πριν πάει στο DAW. Είναι το πασίγνωστο input ρυθμιστικό που το έχουν όλες σχεδόν οι κάρτες. Έτσι όμως δεν ακούει τι ηχογραφεί, αλλά απλώς το στεγνό σήμα που περνάει στο πρόγραμμα. Οπότε αν χρησιμοποιεί κανά reverb για παράδειγμα, δεν θα ακούει πως επιδρά στον ήχο του "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση