Pakos69 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω για ενα expression pedal. Βασικο είναι να μην χρειάζεται power supply ή μπαταρίες...αμα έχετε να προτείνετε κατι πείτε... Να αναφέρω οτι θέλω 2: 1.ως expression pedal σε wah 2.ως expression pedal σε whammy THNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Digitech whammy? αυτο αν δεν κανω λαθος, εκτος απο το εξπρεσιον που εχει ηδη, μονο μιντι εισοδο εχει, και απο εκει δεν ξερω αν ελενχει και το εξπρεσιον. το γουα τι εισοδο εχει, καρφι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 ναι....βασικα οχι...μαλλον δεν εχω γινει κατανοητος... Ψαχνω expression pedal για να ελεγχω απο πολυεφφε wah,whammy κτλπ... Ομως, θέλω δυο: ένα που να ταιριαζει σε αισθηση περισσοτερο με wah της dunlop και ενα δευτερο που να μοιαζει σε αισθηση με το whammy της Digitech, ωστε να υπαρχει πιο αληθοφανης feeling:P thnx!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Αμα το πολυεφε σου εχει μονο εισοδο μιντι παρε ενα FCB1010. Aν εχει δυο εισοδους καρφια (τζακ) για δυο εξπρεσιον πενταλ, το ενα για γουα και το αλλο για γουαμι, παρε ενα οποιοδηποτε εξπρεσιον για το γουαμι, τωρα για το γουα δεν ξερω, πιθανως να μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο βολιουμ πενταλ που να εχει παρομοια αισθηση (με μια απειροελαχιστη πατεντα :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 ναι οκ...αυτο για καποιο volume pedal ωστε να μοιαζει με wah το κλεισαμε...ομως τωρα μας μενει ενα που να εχει "αισθηση" whammy...προσωπικα πιστευω πως κατι απο Morley θα εκανε αλλα θελει ρευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 οπως τα λεει ο τιτλος! με χαρακτηριστικα 1) οχι τροφοδοσια 2) ελαφρυ 3) να μην εχει ογκο 4) θα χρησιμοποιηθει για delay 5) normal τιμη(μεχρι 50?) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 για ποιό delay? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 seymor duncan deja vu A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Ψάχνω για ενα expression pedal. Βασικο είναι να μην χρειάζεται power supply ή μπαταρίες...αμα έχετε να προτείνετε κατι πείτε... Να αναφέρω οτι θέλω 2: 1.ως expression pedal σε wah 2.ως expression pedal σε whammy Τα expression pedals δεν χρειάζονται μπαταρίες,εκτός αν είναι και κάτι άλλο μαζί (πχ Wah + Expr. pedal) Αυτό έχει ακριβώς την ίδια αίσθηση με το Cry baby http://www.thomann.de/gr/rocktron_hex_volume_expression_pedal.htm καθώς και το expression της IK Multimedia Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις τα ίδια και για whammy, αν θέλεις όμως παρόμοια αίσθηση με το whammy της Digitech το πιο κοντινό (είναι πολύ καλύτερο όμως) είναι αυτό http://cgi.ebay.com/Ernie-Ball-Wah-Pedal-Expanded-Expression-Effect-Pedal-/140518791971?pt=Guitar_Accessories&hash=item20b7929b23#ht_500wt_715 Εαν θες πάντως τη γνώμη μου πάρε δυο φθηνά,θα κάνεις την ίδια δουλειά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, πχ σαν αυτό http://www.thomann.de/gr/maudio_expression_pedal.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Boss EV-5. Φέτος το δικό μου κλείνει 15 χρόνια εν ενεργεία και ακόμα δεν το έχω δει πως είναι μέσα ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση