Προς το περιεχόμενο

Parker or Gibson???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως κοίταξε και την "ταπεινη" PARKER PM 20' date='ειναι κατα τη γνωμη μου η καλύτερη κιθαρα που εχω παίξει απο ολη την σειρα της Parker (& εν αντιθεση με τις υπόλοιπες Parker που εχουν πολυ λεπτα μπράτσα αυτη εχει χοντρο μπράτσο).

 

Ομως πάνω απο ολα πρεπει να πας να σε δει ενας ειδικός γιατι με την τεντονίτιδα ΔΕΝ παίζουμε :!:[/quote']

 

Συμφωνω.....την εχω δοκιμασει και εγω και τα ιδια πιστευω....πρεπει να "παιζουν" εδω στην ελλαδα κατι παρκερ που μπορει να εχουν μεινει στοκ με 2000-2500 ευρο...θελεις να το ψαξω λιγο και να σου πω???

"Simplicity is gold"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια γεια χαρα!τωρα ειδα και εγω τα τελευταια ποστ , διοτι ειμαι λιωμα απο τα ξενυχτια στο μαγαζι.

πολυ μου αρεσε αυτο το τοπικ που αρχισε σχετικα με gibson - parker.περιεργαζομαι εδω και καιρο τη pm -20 που μου προτεινε ο φιλος superfunk. ομολογω οτι εχω ψηθει ! κοντευω να καω , μαλιστα! χε χε! κατα την ταπεινη μου γνωμη η παρκερ πρεπει να ειναι παρα πολυ τιμιο οργανο για τα χρηματα της.εχω 2 ερωτησουλες : να ανησυχω καθολου για το made in korea που βλεπω πισω απο τα κλειδια της? επισης , αναρωτιεμαι αν μπορω να την χρησιμοποιω στο μαγαζι αντι για την στρατ μου.εννοω , θα μπορω να εχω ,με λιγες περαιτερω ρυθμισεις φυσικα , τα καθαρα ,ευκρινεστατα αρπεζ για παραδειγμα και καλο ηχο για ρυθμικο παιξιμο? νομιζω οτι για ''βρωμα'' θα ειναι πολυ καλη. μπορω να εχω τις εντυπωσεις του superfunk η καποιου αλλου που να εχει παιξει εστω και για λιγο με την συγκεκριμενη????

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στην κιθαρα αυτη ηταν τα ΚΑΘΑΡΑ της (ειδικα με σπλιταρισμενους τους μαγνητες) ηταν σχεδον τοσο καλα οσο και της tele!

το made in korea που γραφει πισω απο τα,αμερικανικα,κλειδια της μη σε ανησυχει :wink:

ειναι πολυ ευέλικτη κιθαρα με απιστευτη ποιοτητα κατασκευης.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

superfunk λεγοντας πως τα καθαρα της ειναι παρομοια με της τελε τι εννοεις? λιγο πιο μεσαια? επισης αν θυμασαι,θα με βοηθουσε παρα πολυ να ξερω πως σπλιταρονται οι μαγνητες και τι ακριβως κανουν τα 2 ποτενσιομετρα?ενα tone και ενα volume ειναι?στα γκαζια ?θα υπαρχει προβλημα με την gt-8 που διαθετω?σε ρωταω για να μην παρω γουρουνι στο σακι....

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

spimav λόγω των ξύλων θα έχει λίγο περισσότερο low end, υποψιάζομαι...

 

Το ποτενσιόμετρο του τόνου είναι push/pull.

 

Πολλοί επαγγελματίες και στην Ελλάδα, έχουν προτιμήσει τις Parker για "μαγαζί", τόσο λόγω του βάρους (πούπουλο), όσο και για το piezo.

 

Εδώ μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεται. Με όσες κιθάρες με piezo έχω παίξει (δηλαδή... 3 το σύνολο!), παρά το ότι είχαν θαυμάσια συστήματα, θα ήταν τρελός κανείς να περιμένει "ακουστικό" ήχο.

 

Εκεί που είναι όλα τα λεφτά, είναι στη μίξη του ήχου με τους μαγνητικούς. Ειδικά αν η κιθάρα έχει 2 jack μπορείς να κάνεις θαυμάσια εφφέ στέλνωντας το σήμα σε διαφορετικές μονάδες ενίσχυσης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μιξάροντας τους δύο ήχους, μπορείς να φτιάξεις έναν ήχο όσο "καμπανιστό" ή όσο "γλυκό" θέλεις, κάτι τελείως αδύνατο να επιτευχθεί με μόνο μαγνητικά pickups.

 

Η PM-20, σημειωτέον, δεν έχει piezo μαγνήτες, δυστυχώς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και ο φίλος Dienekes με καλυψε σχεδον στο 100% μπορω να σου πω ακομα οτι τα καθαρα της Parker ειναι "χαμαιλεοντικα" :lol: με την εννοια οτι λογω της δυνατοτητας split σε ΚΑΘΕ μαγνητη μπορεις να εχεις 7 διαφορετικους ηχους οι οποίοι να κυμαινονται απο την κατηγορια "λεπτος & διακριτικος" εως την κατηγορια " πελωριος & πεντακαθαρος" :lol:

 

Επειδη ο κλασσικος rhythm ηχος της ΤELE ειναι στη "μεση" (δηλ. και οι δυο μαγνητες μαζι σε παραλληλη συνδεση" αυτος ειναι ο ηχος (πολυ καθαρος & γεματος αλλα με αρκετα πριμα ωστε να "κοβει" παντου & πάντοτε) που εχω συνηθίσει και υποσυνείδητα αναζητω σε ολες τις κιθαρες,ε η Parker λοιπον τον πλησιασε πολυ στη μεσαια θεση της με τους δυο μαγνητες σπλιταρισμενους,εκπληκτικο ηχο ειχε και με τον κατω μαγνητη σπλιταρισμενο & τον πανω ασπλιταριστο :wink:

 

Μου αρεσε παρα πολυ & η εβενινη ταστιερα που πως να το κανουμε εχει άλλη αισθηση βρε παιδι μου ,ακομα & για εμας τους λουδιτες οπαδους της Tele! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου