kultura Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Όποτε αρχίσω να ψάχνω για βίντεο του sir Paul καταλήγω να έχω πεντ-έξι γιουτούμπια ανοιχτά, καναδυό blogs, την επίσημη σελίδα του, και δεν συμμαζεύεται... Τι να πει κανείς για αυτόν τον υπέροχο μουσικό, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο... Ορίστε δύο πρόσφατα βιντεάκια (πενταετίας νομίζω)... Είναι άξιος συγχαρητηρίων, εκτός των άλλων, και για το πόσο καλά έχει καταφέρει να διατηρήσει τη φωνή του... ΥΓ: Δεν ήξερα τι να πρωτοβάλω, αν σας αρέσουν, έχει κι άλλα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Πες τα μαν. Τι παλληκάρι ο τύπος. Σαν να μην έφταναν όσα έβγαλε με τους Beatles, στη σόλο καριέρα του ξεπατώθηκε να βγάζει τη μια τραγουδάρα μετά την άλλη. Αυτο το Silly Love Songs ειδικά στην καρδιά μου το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 ωραίος...άψογος...τι να πει κανείς όπως προανέφερες κουλτουρα μου??? Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν κρατήθηκα... Άλλο ένα... Κοιτάξτε πως συγκινείται μόλις βλέπει την έκπληξη που του έχουν ετοιμάσει με τις καρδιές... Τι στιγμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Α....Τι μου θυμιζεις τωρα φιλε μου! Αν και νεος ων, και παλι με συκγινουν οι Beatles γενικοτερα, αλλα και ο McCartney ειδικα. Τα πρωτα μου CD's, στην τρυφερη ηλικια των τεσσαρων, ηταν το Κοκκινο και το Μπλε Best of των Beatles, καθως και τα best of των McCartney, Lennon και Harrison (αλλος τεραστιος. Κριμα που πεθανε, αλλα το τσιγαρο αυτο θα σου κανει...) Ισως να ευθυνονται και οι Beatles που επιασα κιθαρα στα χερια μου, και επειδη μ'αρεσει παρα πολυ, παραθετω και'γω δυο βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=SnKbPSRyDo8 http://www.youtube.com/watch?v=JlWFpdPX45g&feature=related Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση