Προς το περιεχόμενο

Ο Μιχαλάκης (Michael Jackson) επιστρέφει


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ακούσατε ότι επιστρέφει για 10 + 10 και ίσως +10 συναυλίες ο Michael Jackson στο Ο2 του Λονδίνου? Για κάποιους είναι κοσμοϊστορικό γεγονός. Θα ψάξω να βρω το link κάποια στιγμή. Πριν πολλά χρόνια όταν ανακοίνωσε την συναυλία του στην Ελλάδα έγινε της Μαντόνας το κάγκελο, δυστυχώς ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά θυμάμαι τότε να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας όταν ακυρώθηκε η συναυλία. Δεν είναι άλλωστε μόνο τα τραγούδια αλλά και το σόου που κάνει.

 

Άσχετα με το αν σας αρέσει η μουσική του ή ο ίδιος σαν μουσικός θέλω να πιστεύω οτι αρκετοί εδώ μέσα που ασχολούνται με την παραγωγή ήχου, σέβονται τον ιθύνων νου πίσω από τον Μιχαλάκη που δεν είναι άλλος από τον Quincy Jones, τουλάχιστον στους πρώτους δίσκους του. Έχω δει αρκετούς ηχολήπτες/ερασιτέχνες ηχολήπτες ότι κάθονται ανά τα χρόνια και ενδελεχώς ακούνε τους δίσκους ξανά και ξανά γιατί έχουν αρκετά να διδάξουν για την παραγωγή ήχου.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Η είδηση στο BBC.

Ακόμα κι αν μας προκαλεί αναγούλα σαν προσωπικότητα δεν παύει να είναι ίσως το σημείο αναφοράς στις δουλειές του (δισκογραφικές ή live) βάσει των οποίων στήνονται οι επόμενες. Η διαφορά του με τη Μαντόνα μιας και απευθύνεται στο ίδιο σχεδόν κοινό με την κυρία, είναι ότι αυτός είναι και μουσικαράς ενώ εκείνη σοβαρή businesswoman, "σκέτο". Εγώ πάντως δεν θα έχανα μια τέτοια συναυλία.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεός ο άνθρωπος, αν κ φοβάμαι πως δε θα μπορεί να κάνει τις συναυλίες για τους οποιουσδήποτε λόγους υγείας κ παλαβομάρας.

Μακάρι να είχε έρθει τότε που είχε ανακοινώσει πως θα ερχόταν Ελλάδα. Ήταν νομίζω στο Dangerous tour οπότε ήταν οριακά πριν εγκαταλείψει πλήρως.

Ότι κ να λένε για το τι ήταν έκανε ή οτιδήποτε, θεοπάλαβος ήταν ο άνθρωπος, είναι επίσης και τρισμέγιστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διαφορά του με τη Μαντόνα μιας και απευθύνεται στο ίδιο σχεδόν κοινό με την κυρία, είναι ότι αυτός είναι και μουσικαράς ενώ εκείνη σοβαρή businesswoman, "σκέτο".

Και χορευταρας, γενικα με την εν λογω κυρια σαφως και δεν τιθεται συγκριση. Μπορει ομως πλεον να αποδωσει σε τραγουδι και χορο?

tickets costing between £50 and £75.

Μμμ, μαλλον οχι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θέλω να πιστεύω οτι αρκετοί εδώ μέσα που ασχολούνται με την παραγωγή ήχου, σέβονται τον ιθύνων νου πίσω από τον Μιχαλάκη που δεν είναι άλλος από τον Quincy Jones, τουλάχιστον στους πρώτους δίσκους του.

 

!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο θα γουσταρα να τον δω λαιβ... Θρησκεια ειναι. Ειναι απο τους λιγους μουσικους που απευθυνονται σε τοσο μεγαλο ευρος κοινου. Σκεφτειται το λιγο. Ποσες φορες εχετε δει απο σκυλα μεχρι blackmetala να χτυπιουνται με τα κομματια του?

Ελπιζω μονο στο λαιβ να μην φυσαει πολυ και σπασει.

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου