Προς το περιεχόμενο

JUNO G συμβατοτητα με Fantom


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, προσφατα ανακαλυψα ενα προγραμματακι το λεγομενο "Fantom Library converter" to οποιο τα αρχεια ηχων fxl που προοριζοντε για το Fantom τα μετατρεπει σε JGL που προοριζονται για το Juno G. Ετσι καταφερα να περασω μεσα στο juno καποια patches εργοστασιακα των Fantom. Η ερωτηση που θελω να θεσω ειναι η εξης. Τι διαφορα εχει στην ποιοτητα ηχου το ιδιο patch που ακουγεται στο juno me του fantom? Ειναι η διαφορα αισθητη? ΕΙναι αληθεια οτι εχουν τα 2 αυτα συνθ την ιδια μηχανη ηχων?

ΥΓ Για να εισαγω τους ηχους που προανεφερα χρησιμοποιησα το librarian που εχει μεσα το cd του juno

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Φίλε brougos7

 

Όταν λες Fantom, ξεκαθάρισε ότι μιλάς για κάποια συγκεκριμένη σειρά Fantom όπως για παράδειγμα Fantom-G, Fantom-X, ..... κ.λ.π.

Διότι έτσι όπως το λες (Fantom γενικά) θα καταλάβουν μερικοί, ότι οι ήχοι (τα δείγματα - Wave Rom) σε ένα Juno-G είναι τα ίδια με ένα για παράδειγμα Fantom-G. Ειδικά σε ποσότητα. Κάτι που δεν ισχύει.

 

Οπότε, για να λάβεις μία σαφή απάντηση, κάνε πιό σαφή την ερώτησή σου σχετικά με το Fantom που εννοείς [Fantom-G, Fantom-X, Fantom-S, Fantom (FA-76)].

 

Βέβαια, από το extension που βλέπω πιό πάνω "fxl" μάλλον μιλάς για την σειρά "X". Αλλά ξεκαθάρισέ το, διότι μπορεί να έχουμε διάφορες ερωτήσεις.

 

Φιλικά πάντα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου