wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια. εγκατεστησα το ezdrummer στο laptop μου που εχει vista και δεν μπορω να βρω το ezdrummer.exe αρχειο για να ανοιχω το προγραμμα, εχετε καποια λυση να μου πειτε για το προβλημα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Ξεκινα ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, στραβωθηκαμε. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 σορυ εγραψα αγγλικα γιατι ειδα σε κατι απαντησεις αγλλικα κ νομιζα οτι δεν υπαρχει προβλημα να γραψω αγλλικα.θα διορθωθει αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_Pats Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια. εγκατεστησα το ezdrummer στο laptop μου που εχει vista και δεν μπορω να βρω το ezdrummer.exe αρχειο για να ανοιχω το προγραμμα Αν το ezdrummer ειναι σαν το addictive drums που έχω εγώ σημαινει ότι δεν ανοίγει μόνο του αλλά θέλει κάποιο άλλο προγραμμα απο πίσω για να το αναγνωρισει σαν plug in.Τετοια προγραμματα ειναι το cubase,reaper κ.α. Επειδή γράφεις οτι το έχεις εγκαταστήσει ήδη,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θες. Αν δεν έχεις κάποιο (cubase,reaper κ.α.) κατέβασε και μετά δες.Σου προτείνω το reaper ειναι πάρα πολυ μικρό και πολύ πιο εύχρηστο απο το cubase αν και έχει λιγότερες δυνατότητες την κάνει την δουλεία του,τουλάχιστον για μενα! Ελπίζω να βοήθησα κάπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 σορυ κσεχασα να αναφερω οτι εχω εγκαταστησει το cubase αλλα δεν κσερω πως να ανοικσω το ezdrummer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 λοιπον... δεν υπάρχει αρχειο ezdrummer.exe το ezdrummer δεν ειναι stand alone προγραμμα... είναι plug-in για DAW όπως cubase sonar kτλ κτλ αν παρόλαυτά εσύ το θες για stand alone θα χρειαστείς ένα άλλο πρόγραμμα που λέγεται ezplayer τώρα θυμόμουν ότι το ezplayer ειναι free... αλλά κοιτόντας στο site της toontrack βλέπω μόνο μια pro έκδοση... όπως και νά χει ψάχτο λίγο και θα βρείς την λύση για να κάνεις την δουλειά σου.. https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_Pats Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω να σου πω για το cubase δυστυχώς! Πάντως αν αποφασίσεις να βάλεις το reaper v.2.54 είναι η έκδοση που κατέβασα,είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και πιο μικρό ειδικά για έναν λάπτοπ είναι ότι πρέπει... Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα με σένα,σε λάπτοπ ,με vista έβαλα το addictive drums και δεν το αναγνώριζε αλλα τελικά το αναγνώρισε,ήθελε μια μικρή ρύθμιση! Και τέλος αν καταφέρεις και βρεις και τα addictive drums θα ξεχασεις τα ezdrummer....Γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Βάλε XP 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 μηπως μπορεις να μου εκσηγησεις πως μπορω να κανω το ezdrummer να παικσει μεσο του cubase γιατι τα εχω εγκαταστησει και τα δυο.τι πρεπει να κανω για να αναγνωρισει το cubase το ezdrummer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια. εγκατεστησα το ezdrummer στο laptop μου που εχει vista και δεν μπορω να βρω το ezdrummer.exe αρχειο για να ανοιχω το προγραμμα, εχετε καποια λυση να μου πειτε για το προβλημα μου? Οι βιβλιοθηκες του ezdrummer γινονται εγκατασταση στην μη νομιμη εκδοση.Πρεπει να εγκαταστησεις και το toontrack solo και το toontrack mixer.Αυτα ειναι τα προγραμματα που ανοιγουν τις βιβλιοθηκες με τα τυμπανα.Μαλλον αυτο εχεις κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση