Προς το περιεχόμενο

αγορα πληκτρων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειας σας.ασχολουμε περιπου 4 χρονια με κιθαρες και τον τελευταιο καιρο ξεκινησα μαθηματα πιανου το οπιο μπορω να πω πως μου αρεσει πολθ.εχω ενα μικρο midi που κανω εξασκηση και ενδιαφερομαι να παω σε κατι πιο καλω.επειδη δεν γνωριζω πολλα δεν ξερω τις διαφορες αναμεσα σε καθε προιον και τι να επιλεξω.αρμονιο?keybords?ηλεκτρικο πιανο?μ ενφιαφερει κατι μεχρι 1000 ευρω.περιμενω την βοηθεια σας και ισωσ καποια μοντελα που σας εχουν ικανοποιησει.ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Για να κάνεις εξάσκηση πιάνου πρέπει αναγκαστικά να πάρεις ηλεκτρονικό πιάνο.Αλλιώς χάνεις το feeling του αληθινού(όχι βέβαια ότι το ηλεκτρικό θα χει 100% πιστότητα).Κοίτα κάτι ανάμεσα σε kurzweil sp2x  kawai mp5 (βγαίνει λίγο πιο ακριβό) και Casio px120(νομίζω το καλύτερο feeling αλλά ήχος μέτριος).Αν πάλι θέλεις synth με 88keybed ίσως να πας για yamaha mm8 αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο κάνει για μελέτη πιάνου.Αυτά! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις επισης να δεις και τα  Korg SP500  η  Korg SP250!!Βεβαια θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις καποια απο τα οποια θα διαλέξεις,για να δεις αυτο που σου ταιριαζει πιο πολυ!Δες ομως να εχει βαρυκεντρισμενα(weighted) πληκτρα,και οχι semiweighted.Δεν ειναι το ιδιο καθως διαφερουν ως προς το βάρος!Ελπιζω να σε βοηθησα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου